Twee van de organisatoren: Rina van Kilsdonk (links) en Nel Barnier staan bij de replica’s van hun kunstwerken bij het Beauforthuis.
Twee van de organisatoren: Rina van Kilsdonk (links) en Nel Barnier staan bij de replica’s van hun kunstwerken bij het Beauforthuis. Foto: Mel Boas

Volop kunst te zien bij Kunstroutes

4 oktober 2021 om 17:09 Overig

Afgelopen weekend vond de aftrap van de 20ste editie van de kunstroute Zeist plaats in en om het Beauforthuis. De lustrumeditie 20+1 werd vrijdagavond geopend door cultuurwethouder Fluitman.

Austerlitz - Van bijna alle kunstenaars was een gefotografeerde replica van een kunstwerk te zien in de kunsttuin. De organisatie van de kunstroute had in samenwerking met fotograaf Frank Weismuller een alternatief bedacht voor het geval de kunstroute 2021 door corona geen doorgang zou kunnen vinden.
De Kunstroute Zeist en Austerlitz is op 9 en 10 oktober van 12.00 tot 17.00 uur. In dit weekend openen 37 kunstenaars, soms in combinatie hun atelier. Het weekend daarop vindt de kunstroute Den Dolder en Huis ter Heide plaats. Op 16 en 17 oktober kunt u binnenkijken bij twintig kunstenaars. Zie verder de website www.kunstroutezeist.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie