Creatieve schrijver gezocht
Creatieve schrijver gezocht Welzijn Barneveld

[Receptioniste gezocht]

31 juli 2020 om 11:34


Voor de vrijdagochtend (van 8.30-12.30 uur) is Welzijn Barneveld op zoek naar een receptioniste. Een receptionist is iemand die mensen ontvangt aan de balie. Voor onze bezoekers is de receptionist de eerste persoon die zij tegenkomen, vandaar dat je wordt gezien als het visitekaartje van Welzijn Barneveld! Tevens heb je taken als de telefoon opnemen en mensen te woord staan. Kortom je hebt een leuke en sociale functie.

Iraanse vrouw zoekt een maatje

Deze gezellige, van oorsprong Iraanse dame van 60 jaar is op zoek naar iemand die haar maatje wordt in het Duoproject. Iemand om ongeveer 1 uur per week mee af te spreken, samen wandelen, koffie drinken, een keer een bezoek aan museum of iets dergelijks. Leren fietsen staat ook hoog op haar verlanglijstje.
Ze woont al een aantal jaar in Nederland, maar het zou goed voor haar zijn om haar Nederlands met iemand te oefenen, dat kan ook prima tijdens het samen gezellige dingen doen.
Ben jij een vrouw van tussen de 50 - 70 jaar oud, woon je in Barneveld en heb je affiniteit met andere culturen? Dan stel ik je graag aan deze dame voor!

Ben jij die creatieve schrijver of schrijfster die wij zoeken?

Maandelijks verschijnen in de Barneveldse krant stukjes over verschillende organisaties die vrijwilligers zoeken of over activiteiten die worden georganiseerd. Deze interviews moeten worden gehouden en worden omgezet in een mooi stuk tekst. Iets voor jou? Je kunt dit zelf indelen en het interview afnemen op een tijd waarop het voor jou goed uitkomt.

Tuinliefhebbers gezocht

Deze vriendelijke man van 28 woont nog niet zo lang in de regio en heeft daardoor nog weinig contacten. Hij zou het fijn vinden om wat meer mensen te leren kennen. Het zou leuk zijn als er af en toe eens iemand bij hem langskomt voor een praatje. Dat hoeft niet zo lang te zijn, ook een korter bezoek wordt erg gewaardeerd. Hij beschikt zelf over vervoer en zou ook bij iemand anders op bezoek kunnen gaan.

Deze man houdt erg van tuinieren. Hij heeft een prachtige tuin aangelegd bij zijn huis en is hier veel mee bezig. Hij vindt het leuk om hier met iemand over te praten. Verder houdt hij van astronomie, het weer en van dieren. Hij heeft zelf kippen, katten en vissen.

Ben jij ook gek op de natuur? Misschien is dit dan iets voor jou!

Wil jij in de vakantie iets extra’s doen?

Be Active is op zoek naar mensen die willen helpen bij de activiteiten die zij organiseet. Dit zijn allerlei verschillende activiteiten, zoals de Sport en Spelbus die op verschillende plekken staat en verschillende zomeractiviteiten. Hier kunnen we wel wat hulp bij gebruiken. Lijkt dit je nu wat? Reageer dan snel!

Leer jongeren zelfstandig reizen in het OV

Samen met een collega-vrijwilliger reis je (bij voorkeur) twee dagen in de week met kinderen tussen de 10 en 16 jaar mee van huis naar school en van school naar huis met het openbaar vervoer. Het doel is deze jongeren zelfstandig te leren reizen.