Van Ellen Slaapspecialist
Van Weedestraat 25 Soest
info@slaapspecialistvanellen.nl
https://slaapspecialistvanellen.nl/
035 631 7351
Van Ellen Slaapspecialist Van Weedestraat 25 Soest info@slaapspecialistvanellen.nl https://slaapspecialistvanellen.nl/ 035 631 7351 Peter Beijer

Pijnlijke rug? Vervang je matras!

11 februari 2022 om 13:19

Slaapspecialist blij met tips van rugspecialist

SOEST Thierry van Ellen van Slaapspecialist Van Ellen aan de Van Weedestraat 25 in Soest is blij met het artikel dat rugspecialist dr. Mahieu onlangs in het AD publiceerde. ,,Een wetenschapper die vertelt waar je op moet letten bij de aankoop van een nieuw matras”, vertelt Thierry. ,,Dat is fijn, ik kan het wel vertellen, maar onderbouwing van een arts weegt net wat zwaarder. Zo vertelt Mahieu dat hét juiste matras niet bestaat niet, omdat ieder lichaam anders is en dat je om de tien jaar je matras moet vervangen.”

RECHTE LIJN

,,De tips van Mahieu om rugpijn te voorkomen, komen overeen met ons slaapadvies. Bijvoorbeeld: als je ligt, moeten je hoofd, je nek en je ruggenwervel bijvoorbeeld een rechte lijn vormen. Je matras moet de juiste ondersteuning geven en die is anders ter hoogte van je schouders dan van je knieën. Ook de hardheid van het matras is belangrijk.
Zorg dat je ín je bed ligt en niet op je bed. Een keihard matras is niet nodig, maar je mag ook niet te erg doorzakken. Kies hier voor de gulden middenweg. Mensen die iets zwaarder zijn, mogen wel een harder matras hebben. Wij beoordelen wat bij je lengte en gewicht past.
Daarvoor hebben wij de juiste artikelen, voor elke prijscategorie en met merken als Pullman en Mline kwaliteit in huis.” Slaapspecialist Van Ellen heeft in zijn winkel in Soest een ruime keuze aan matrassen, beddengoed, kussens, bedden plus een ruime keuze hoeslakens van de zachtste materialen zoals katoen, satijn en jersey. Verkrijgbaar in verschillende hoekhoogtes en afmetingen.

KNUSSE SFEER

Thierry: ,,We hebben een verkoopoppervlakte van 600 vierkante meter, maar ondanks de grote ruimte is de sfeer knus. Voor elk merk hebben wij een apart ‘eilandje’. Dat werkt zo fijn en overzichtelijk. Zo kunnen wij nog meer maximale aandacht aan onze klanten besteden. Bovendien is er meer ruimte om uit voorraad te leveren. Wij kunnen vrijwel elk matras direct leveren. Op deze plek kunnen wij echt beddenspecialist zijn. Je moet het zo zien; het leven is topsport, wat je ook doet. Fysieke en lichamelijke inspanningen, in elke levensfase, vergen het nodige. Goede slaap is de basis voor elke prestatie.”

OUDE MATRAS

,,Je hoeft je bij ons geen zorgen te maken wat er met je oude matras moet gebeuren. Wij nemen het oude matras in. Wij hebben contacten met een grote landelijke kringloopwinkel die de matrassen laat hergebruiken in derdewereldlanden en opvanghuizen.
Met onze haal- en brengservice komt ons bezorg- en montageteam bovendien tot in de slaapkamer. Voor een gezonde nachtrust wil je geen slapeloze nachten hebben. Kom in onze nieuwe winkel en laat je inspireren.”