Schaerweijde denkt over nieuwbouw: inloopavond

13 februari 2022 om 10:45

ZEIST Hockey- en golfvereniging Schaerweijde houdt op woensdag 23 februari een inloopavond over de voorgenomen renovatie of nieuwbouw van het clubhuis en hal/blaashal.

De leiding van de Zeister sportclub wil de leden informeren over de wensen en mogelijkheden. Schaerweijde denkt met de gemeente en andere stakeholders na over renovatie of nieuwbouw van de accommodatie aan de Hein Bottingalaan. 


INFORMATIEAVOND

Woensdag 23 februari is er van 20.00 tot 22.00 uur een informatieavond in het clubhuis waar onder meer een aantal varianten voor een hal wordt gepresenteerd. De clubleiding wil graag met leden in gesprek over hun eerste reacties. Aanmelden is niet nodig. Wel wordt bezoekers gevraagd rekening te houden met de dan geldende horecamaatregelen.


Zomer combineert Jonathan en jeugd De Meern

ZEIST Rob Zomer, hoofdtrainer van zaterdagderdeklasser Jonathan uit Zeist, is aangesteld als Hoofd Jeugdopleiding Onderbouw van De Meern.

Zomer is geen onbekende van de club, want hij was eerder al hoofdcoach van zaterdag- en zondagafdeling van de club uit zijn woonplaats. Met de zondagclub promoveerde hij een paar jaar geleden naar de derde divisie in het amateurvoetbal. De coach begint zaterdag met Jonathan aan de tweede seizoenshelft met een thuiswedstrijd tegen FC Hilversum. Jonathan staat in de derde klasse drie punten achter koploper CJVV en heeft dus nog een flinke klus te klaren om volgend seizoen in de tweede klasse te spelen. De Amersfoorters wonnen afgelopen zaterdag het inhaalduel van Olympia'25 met indrukwekkende cijfers: 9-0.


GRAAG PROMOVEREN 

,,We willen graag promoveren en hebben daar veel voor over”, zegt Zomer. ,,We hebben alleen in CJVV een geduchte concurrent.”