Vijftig op Nieuwe Dolderseweg

14 februari 2022 om 10:27

HUIS TER HEIDE De provincie Utrecht heeft besloten om de maximumsnelheid op de Nieuwe Dolderseweg (N238) in Huis ter Heide te verlagen van 80 km/uur naar 50 km/uur. Het gaat om het gedeelte tussen het kruispunt met de Van Ostadelaan en het kruispunt met de Amersfoortseweg (N237). Met deze snelheidsverlaging wil de provincie de geluidsoverlast beperken en tegemoetkomen aan de wens van veel aanwonenden. Het verkeersbesluit voor de snelheidsverlaging is genomen op 1 februari en ligt gedurende zes weken ter inzage. 


Alzheimer Café

ZEIST Op dinsdagavond 22 februari vindt een nieuwe bijeenkomst van het Alzheimer Café Zeist plaats. Deze avond is Marinus van den Berg gastspreker. 

Marinus van den Berg werkte als geestelijk verzorger, deed mee aan een televisieprogramma over dementie en publiceerde diverse boeken over rouw en zorg. Marinus kan aan de hand van zijn ruime praktijkervaring met liefde en inspirerend vertellen over zijn ontmoetingen met mensen met dementie.  

Het Alzheimer Café is gratis toegankelijk voor iedereen met belangstelling voor het onderwerp. De bijeenkomsten vinden plaats in het Torenlaan Theater, Torenlaan 38 in Zeist. Zaal open 19.00 uur, aanvang 19.30 uur. Coronatoegangsbewijs is noodzakelijk. Informatie: info@mantelzorgzeist.nl of Wilma de Vlaming, tel: 06 - 15500618.