Afbeelding
Warande

Schoonmaak in de Torteltuin

Schoonmaak in de Torteltuin

DEN DOLDER De lenteschoonmaak van De Dolderse Torteltuin vindt plaats op zaterdag 12 maart vanaf 15.00 uur. Komt u ook helpen? Breng bezems, harken, kruiwagens en tuingereedschap mee. Vanaf 17.00 uur is er een borrel. Voor de kinderen is er een stormbaan.  Aanmelden op de Facebook-pagina van De Dolderse Torteltuin.


Koffie bij Bovenwegen

ZEIST Warande - de zorgorganisatie waar onder meer Heerewegen, Bovenwegen, In de Dennen en Huize Valckenbosch onderdeel van zijn - zoekt mensen die belangstelling hebben voor het vak van helpende of verzorgende.

Woensdag 23 maart van 10.00 tot 12.00 uur is er een koffiemorgen in de brasserie van Bovenwegen aan de Heideweg 2 en kun je meer informatie krijgen over werken bij Warande.  

Aanmelden is niet nodig, maar mag wel. Stuur daarvoor een mail naar talent@warandeweb.nl 


Jippiebeurs

ZEIST Na twee 'corona-
jaren' is er weer een Jippiebeurs, zaterdag 19 maart van 08.30 tot 13.00 uur in De Boskapel, Laan van Beek en Royen 45A in Zeist. Toegang is gratis, betalen met PIN is mogelijk. De organisatie vraagt of u de kinderen thuis wil laten.

Op de Jippiebeurs hangt tweedehands merkkleding in de maten 80 tot en met 170. Er een kleine selectie aan nieuwe outletkleding te koop. 

Afbeelding