Tennisvereniging Griffensteyn heeft al ruim tien jaar een afdeling G-tennis.
Tennisvereniging Griffensteyn heeft al ruim tien jaar een afdeling G-tennis. Marlies van Zuilen

Bijzonder 'G-tennis event'

Op tennispark Griffensteyn

ZEIST Een bijzonder tennisevent vindt plaats op het tennispark Griffensteyn in Zeist. De KNLTB organiseert een ‘Tennis on Tour G-tennis clinic’ op zaterdag 26 maart van 13.00 tot 16.00 uur. Een tennisfeestje voor G-tennissers en ook voor niet-tennissers die het eens willen kennismaken met de sport. G-tennissers in de regio Zeist zijn van harte uitgenodigd.

Voor het jaarlijkse GGG-event heeft tennisvereniging Griffensteyn de KNLTB uitgenodigd voor de G-tennis on tour clinic. De clinic is speciaal afgestemd op het niveau van de deelnemers. De deelnemers kunnen gratis meedoen aan de clinic, met leuke tennisspellen.

Het GGG-event bestaat uit twee onderdelen. Voor G-tennisspelers van Griffensteyn en omliggende tennisverenigingen die ook G-tennis aanbieden wordt een toernooi georganiseerd. Hierbij spelen G-spelers samen met een buddy wedstrijdjes.

Voor niet-tennissers wordt een circuit opgezet, waar kennis gemaakt kan worden met tennisvaardigheden. Dit jaar dus onder leiding van de KNLTB. 

Opgeven voor deze Tennis on Tour G-tennis clinic is mogelijk tot 13 maart a.s. via gtennis@griffensteyn.nl. Er zijn geen kosten aan deze middag verbonden.