Het centrum van Zeist verandert vrijdagavond in een kerstdorp.
Het centrum van Zeist verandert vrijdagavond in een kerstdorp. Eigen foto

Moonlight Shopping in Zeist

21 november 2022 om 16:56

De gezelligste koopavond 
van het jaar!

ZEIST Op vrijdagavond 25 november van 18.00 tot 22.00 uur is er eindelijk weer Moonlight Shopping in Centrum Zeist. Dit evenement is al jarenlang een groot succes! Op de gezelligste en feestelijkste koopavond van het jaar zijn de winkels extra lang geopend. Een ideaal moment om jouw sinterklaas- en kerstinkopen te doen! Deze avond kunnen bezoekers zich warmen bij de vuurkorven op straat. Centrum Zeist deelt gratis warme chocolademelk en glühwein uit. Door het hele centrum treden artiesten op: sing-a-songwriters, koren en een dansgroep. Winkeliers en horecaondernemers maken er met elkaar een feestje van deze avond! 


Centrummanager Thomas Onderwater kijkt al uit naar Moonlight Shopping: “Winkeliers doen hun best om het gezellig te maken, dat maakt het heel persoonlijk. Het is een authentiek concept dat mensen een warm gevoel geeft. Moonlight Shopping geeft heel veel sfeer in het dorp, het past echt bij Zeist.”


WINTER WONDERLAND ZEIST 

Op deze feestelijke sint- en kerstkoop- avond is ook de officiële opening van Winter Wonderland Zeist om 18.00 uur. En om 19.00 uur start de The Kids Future Light Parade; kinderen gehuld in lichtjes en met mooie lampionnen lopen een route door Centrum Zeist. Na de parade mogen de kinderen gratis schaatsen op de grootste overdekte schaatsbaan van deze regio! En ouders kunnen heerlijk struinen langs de leukste kerstkramen op de Midnight Moonlight Shopping Market.


MOONLIGHT PARTY Maar dat is nog niet alles. De Markt in Zeist verandert die avond in één groot feestterrein. Uit in Zeist presenteert samen met Slotstad RTV, Centrum Zeist en Winter Wonderland Zeist een nieuw gratis evenement met live muziek van lokale artiesten: Moonlight Party. De initiatiefnemers brengen een gevarieerd programma voor jong en oud. Vanaf 19 uur barst het feest los met optredens van Lucie, De Discobulls en KRUZO.


Meer informatie kun je vinden op de socials @ditiscentrumzeist of kijk op www.centrumzeist.nl 


Dit artikel wordt u aangeboden door Centrum Zeist.



 

Programma van het kerstseizoen
in Centrum Zeist  

ZEIST Met nieuwe sfeerverlichting is Centrum Zeist omgetoverd tot een sfeervol kerstdorp waar je allerlei gezellige evenementen kunt bezoeken. Winkeliers en horeca heten je van harte welkom.


* 25 november 18.00-23.00 uur: Moonlight Shopping met kerstmarkt, opening Winter Wonderland Zeist en Moonlight Party
* 27 november 12.00-17.00 uur: Koopzondag
* 3 december 11.00 tot 15.00 uur: Meet & Greet met Sinterklaas. Bij Winter Wonderland op de Markt kun je schaatsen met Pieten. Kinderen kunnen vandaag aan Sint vertellen waar de sleutel van het Slot is zodat pakjesavond in Zeist gered kan worden!

* 4 december 12.00 tot 17.00 uur: Koopzondag

* 10 december Make a Wish Santa Run. Alle deelnemers onder de twaalf jaar ontvangen een schaatsmunt ter waarde van € 12,50. Inschrijven voor de Santa Run via de website
* 11 december 12.00-17.00 uur: Kerstmarkt & Koopzondag
* 17 december 16.00 - 21.00 uur: Verlichte Kerst Truck Parade & Happy Hour Centrum Zeist. De winkels blijven deze zaterdag extra lang geopend tot 19.00 uur
* 18 december 12.00 - 17.00 uur: Kerstmarkt & Koopzondag
* 21, 22 en 23 december: Extra koopavonden
* Vanaf 24 december: Kerstvakantie activiteiten Winter Wonderland Zeist (tot en met 8 januari 2023)