Afbeelding

Deelkast achter Lindenhuis

21 november 2022 om 10:19

ZEIST In samenwerking met het Lindenhuis heeft de diaconie van de Bethelwijkgemeente een deelkast geplaatst in de achtertuin van het Lindenhuis aan de Cort van der Lindenlaan 1. Het idee is: pak wat je nodig hebt, geef wat je kunt missen. U kunt er zelf dus ook producten achterlaten zoals verzorgingsproducten, houdbare voedingsmiddelen en schoonmaakspullen.


Naburen wint 


ZEIST Voor de dagprogramma's voor mensen met dementie heeft Naburen de Denkbeeldprijs Dementie 2022 gewonnen. Initiatiefnemer Sarah Verkruijssen nam de prijs in ontvangst. Met haar organisatie betrekt ze mensen met dementie bij de maatschappij. Zie: www.naburen.com


Nieuwbouw Amandelhof

ZEIST Er komt nieuwbouw voor Amandelhof aan de Arnhemse Bovenweg 2. Het pand is verouderd. Zorggroep Charim organiseert een informatiebijeenkomst in de Amandelhof voor maandag 28 november van 17.00 tot 20.00 uur. Belangstellenden zijn welkom. Charim geeft dan meer informatie over het project.


Adventsbazaar

ZEIST De adventsbazaar is terug; in de kerkzaal van de Broedergemeente aan het Zusterplein op zaterdag 26 november van 10.00 tot 16.00 uur. De opbrengst is voor: voedselpakketten die de Diaconie Suriname maandelijks uitdeelt aan moeders met kinderen, ouderen, gezinnen zonder werk.

 

Debby Petter

AUSTERLITZ Cabaretière Debby Petter schreef samen met Youp van 't Hek een stuk over een vrouw die opgroeide in een sekte waarin God alles wat leuks verboden heeft: Niet te geloven! Deze monoloog is te zien op zondag 27 november 18.30 uur in het Beauforthuis. Kaarten via beauforthuis.nl

Afbeelding