Boekpresentatie met muziek en euritmie

20 november 2022 om 13:57

AUSTERLITZ Adriaan Bekman preseteert zijn nieuwe boek 'De Ziel' op woensdag 23 november, 20.15 uur, in het Beauforthuis. Met door Adriaan gecomponeerde muziek en gesproken tekst en euritmische expressie van zijn dochter Michaela, komt de ziel tot leven. 

Zie: www.beauforthuis.nl


KunstKado

DEN DOLDER Zeven kunstenaars van P'Arts organiseren voor de derde keer KunstKado; een verkooptentoonstelling van kleiner werk tegen een schappelijke prijs. Beelden en tegeltjes in steen, schilderijen, grafische prints, fotowerk, kandelaars, lampen, beschilderde wijnkistjes, glas mozaïek op vazen, vogelhuisjes en andere objecten. U bent welkom op zaterdag 26 en zondag 27 november, telkens van 12.00 tot 17.00 uur bij P’Arts Galerie de Gehoorzaal, Vijverhof 41, Den Dolder, op de het terrein van de WA Hoeve. Zie: www.stichtingparts.nl/category/exposities/


Gratis kennismaken met kinderkoor 

ZEIST Bij het kinderkoor van Zangstudio Zeist is nog plaats voor kinderen die van zingen houden. 

Het kinderkoor repeteert op de woensdagmiddag in het Torenlaantheater. Ineke Niezen van Zangstudio Zeist oefent daar dan met de jeugdleerlingen. 

In november kunnen nieuwsgierige zangertjes gratis meezingen! Er is een groep van 13.15 tot 14.15 uur en eentje van 14.30 tot 15.30 uur. Beide groepen kunnen nog versterking gebruiken.   

Voor meer informatie: ineke@zangstudiozeist.nl


Let’s dance!

ZEIST Op zaterdag 26 november, 20.00 uur, kunt u in het Torenlaan Theater dansen op soul, disco, new wave en reggae. Toegangsprijs is € 10,- inclusief twee drankjes. Kaarten zijn te koop op: www.torenlaantheater.nl

Tangosalon

ZEIST Dansen op muziek van DJ Jack kan op zondagmiddag 27 november, 15.00 uur, in het Torenlaan Theater. Tango en neo-muziek wisselen elkaar af, de verhouding is fifty-fifty. Toegangsprijs is € 10,-, kaarten zijn te koop aan de zaal. 


Docudrama ‘Walkart’

ZEIST De film van Kees Linnenbank over de familie Walkart en het park is vanwege de grote belangstelling nogmaals te zien op dinsdagmiddag 29 november vanaf 15.00 uur in het Torenlaan Theater. Toegangsprijs is € 5,-, kaarten zijn alleen te koop aan de zaal. Inloop met koffie en thee vanaf 14.30 uur.
Filmmaker Kees Linnenbank presenteert zijn nieuwe docudrama over de geschiedenis van de familie Walkart. Het verhaal begint in 1824 als de Amsterdammer Godfried Leonard Walkart in het dorp Zeist een zomerverblijf koopt om er met zijn gezin de zomermaanden door te brengen. laatste overgebleven zusters van deze familie schonken Zeist het Walkartpark. In dit docudrama zijn historische speelfilmfragmenten verwerkt.