Bij Kees kun je rekenen op assistentie van deskundige coaches zoals Rob Hilbers.
Bij Kees kun je rekenen op assistentie van deskundige coaches zoals Rob Hilbers. Corne Clemens Fotografie
ZAKELIJK

Langer fit en vitaal met Sportcentrum Kees

10 november 2022 om 05:37 Overig

BILTHOVEN Een rondje golf, samen tennissen of met de kleinkinderen op pad. Ook als je niet meer zo jong bent wil je leuke dingen blijven doen. Daarvoor moet je fit zijn. Maar je spierkracht neemt enorm af tussen je veertigste en zeventigste levensjaar, tenzij je aan krachttraining doet. Dat kan bij Kees. Niet sleuren met gewichten, maar twee keer per week onder deskundige begeleiding aan de slag op de Milon Cirkel. Slechts 35 minuten trainen, gegarandeerd resultaat en toegankelijk voor iedereen!

Clubmanager Nienke Visser geeft graag een rondleiding door het gezellige sportcentrum en vertelt dan meteen wat je allemaal kunt doen bij Kees. De Milon Cirkel, fitness, groepsfitness, de outdoorworkouts, hardlooptraining, tennis en squash. Vriendelijk en enthousiast neemt Nienke de nieuwkomers mee voor een kennismaking.

KRACHT EN CONDITIE In de fitnessruimte staat de Milon Cirkel. Een slimme combinatie van zes kracht- en zes conditietoestellen waarmee je in slechts 35 minuten je hele lichaam kunt trainen. Deze unieke en laagdrempelige vorm van fitnesstraining is geschikt voor iedereen die sterker, fitter en vitaal wil worden of gewoon aan de conditie wil werken. 

TRAININGSSCHEMA Alle apparatuur van de Milon Cirkel stelt zich automatisch in op jouw trainingsschema zodra je het apparaat met je pasje activeert. Een lichtzuil in het midden van de ruimte geeft aan wanneer je van trainingsapparaat moet wisselen. Zo werk je in twee keer een dik half uur per week heel effectief aan je gezondheid en voorkom je dat je per jaar één tot drie procent van je spierkracht verliest. 

INTENSIEF ,,Krachttraining is nodig,’’ vult eigenaar Robert Schouten aan. ,,Vroeger deden wij wel 30.000 stappen per dag en bestond het werk ook veel meer uit fysieke inspanning. Nu zetten we nog geen 2.000 stappen per dag en gebruiken we onze spieren maar zelden intensief. Sterker, we zitten gemiddeld meer dan vijf uur per dag. Het gevolg is dat ons lichaam voortijdig ouder en zwakker wordt, tenzij we tweemaal per week aan krachttraining doen. En dat kan uitstekend op de Milon Cirkel en bovendien werk je ook nog aan je conditie.’’

OUTDOOR WORKOUTS In de tuin van het centrum staat een houten toestel waar mensen in de openlucht kunnen trainen. Aan dit rek kun je trainingsattributen ophangen zoals TRX-banden of bokszakken.
Op maandag, dinsdag en donderdagavond zijn er onder deskundige begeleiding outdoor workouts in groepsverband. ,,Lekker knallen na je werk.’’ Elke zondagmorgen is er bovendien hardlooptraining bij Kees voor (semi-) ervaren lopers.  

JOUW DOEL TELT Volgens Nienke ligt de gemiddelde leeftijd van de mensen die binnen aan krachttraining doen wat hoger dan bij de deelnemers aan de outdoor workouts. ,,Leeftijd is geen issue. Bij Kees is er voor ieder wat wils. Bij het kennismakingsgesprek vragen we wat jouw doelen zijn. Daar gaan we aan werken.’’

GRATIS PROEFWEEK Beginnen met sporten is niet gemakkelijk. Sportcentrum Kees helpt je om de eerste stap te zetten, met een gratis proefweek fitness. Nienke: ,,Op die manier kun je zelf ervaren dat de Milon Cirkel bij je past.’’ Zij vertelt dat persoonlijke begeleiding en aandacht kernwaarden zijn bij Sportcentrum Kees, net als zorgzaamheid, veiligheid, gastvrijheid en gezondheid. ,,We helpen je om je doelen te behalen en niet alleen als je begint. Ook als je hier langer bent kun je rekenen op ondersteuning van mij of mijn collega-coaches’’, zegt Rob Hilbers, Rob heeft al meer dan tien jaar ervaring als coach bij Kees en weet wat mensen nodig hebben om veilig en effectief te trainen. 

TENNIS EN SQUASH Beoefenaars van tennis en squash zijn bij Kees aan het goede adres. Het is mogelijk om een baan te huren. Er zijn drie hardcourt indoor tennisbanen en twee squashbanen. Leden van tennisverenigingen in Bilthoven en De Bilt genieten een speciale korting van 10% op de baanhuur. Voor meer informatie over tennis, squash of fitness kun je bellen of mailen voor een afspraak.

Sportcentrum Kees
Kees Boekelaan 3,

3723 BA Bilthoven
030 229 17 68
info@sportcentrumkees.nl

www.sportcentrumkees.nl

 

Op deze grafiek kun je duidelijk zien wat krachttraining doet voor je vitaliteit.
De instructeurs van Kees bij het work-out toestel in de `tuin van Kees.
Op deze grafiek kun je duidelijk zien wat krachttraining doet voor je vitaliteit.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie