Het logo van Voetbalvereniging Johanthan
Het logo van Voetbalvereniging Johanthan Eigen foto

Ex-profs hopen op promotie naar tweede klasse met Jonathan

17 juni 2022 om 17:45 Voetbal

ZEIST Alexander Prent en Roy Versluis hopen hun voetballoopbaan zaterdag 18 juni in de nacompetitie te beëindigen door promotie naar de tweede klasse voor Jonathan 1.

TOP OSS Alexander Prent, als ex-prof van een aantal eredivisieclubs in Nederland. Hij begon zijn loopbaan als prof bij NEC en werd later ingehuurd door eerstedivisionist Top Oss. In 2007 kwam hij uit voor het Zweedse Halmstads BK.Na een tussenstop bij SC Cambuur vertrok de Zeistenaar naar topclub in Vietnam. Sinds 2018 speelt hij in het eerste van Jonathan.

FEYENOORD Roy Versluis begon met voetballen bij Seastum. Op zijn 10e vertrok hij naar Feyenoord en doorliep Roy 9 jaar van de jeugdopleiding van Feyenoord. Eredivisieclub RBC Roosendaal plukte daar de vruchten van. Via eerste divisievoetbal bij AGOVV en Top Oss, speelde Roy op het hoogste niveau voor amateurs bij GVVV, VVA, SVL en Bennekom.

FC DE BILT Beide spelers hebben gedurende vier seizoenen hun bijdrage geleverd aan Jonathan om uiteindelijk te kunnen promoveren. Bij winst op DESTO zaterdag zal dat een feit zijn. De wedstrijd wordt gespeeld bij F.C. De Bilt op sportpark Weltevreden en begint om 14.30 uur.  

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie