Het logo van Voetbalvereniging Johanthan
Het logo van Voetbalvereniging Johanthan Eigen foto

Ex-profs hopen op promotie naar tweede klasse met Jonathan

17 jun, 17:45 Voetbal

ZEIST Alexander Prent en Roy Versluis hopen hun voetballoopbaan zaterdag 18 juni in de nacompetitie te beëindigen door promotie naar de tweede klasse voor Jonathan 1.

TOP OSS Alexander Prent, als ex-prof van een aantal eredivisieclubs in Nederland. Hij begon zijn loopbaan als prof bij NEC en werd later ingehuurd door eerstedivisionist Top Oss. In 2007 kwam hij uit voor het Zweedse Halmstads BK.Na een tussenstop bij SC Cambuur vertrok de Zeistenaar naar topclub in Vietnam. Sinds 2018 speelt hij in het eerste van Jonathan.

FEYENOORD Roy Versluis begon met voetballen bij Seastum. Op zijn 10e vertrok hij naar Feyenoord en doorliep Roy 9 jaar van de jeugdopleiding van Feyenoord. Eredivisieclub RBC Roosendaal plukte daar de vruchten van. Via eerste divisievoetbal bij AGOVV en Top Oss, speelde Roy op het hoogste niveau voor amateurs bij GVVV, VVA, SVL en Bennekom.

FC DE BILT Beide spelers hebben gedurende vier seizoenen hun bijdrage geleverd aan Jonathan om uiteindelijk te kunnen promoveren. Bij winst op DESTO zaterdag zal dat een feit zijn. De wedstrijd wordt gespeeld bij F.C. De Bilt op sportpark Weltevreden en begint om 14.30 uur.  

advertentie
advertentie
Afbeelding
En weg zijn de borden... 6 uur geleden
Afbeelding
‘Plogging’: ruim zwerfafval Vuelta-parcours op 8 uur geleden
Afbeelding
Zondagmiddag in Slottuintheater: popconcert voor kinderen 13 uur geleden
Afbeelding
Saestum Skills Clinic voor kinderen 14 uur geleden
Afbeelding
Masterclasses voor strijkkwartetten 16 uur geleden
Afbeelding
Open tuin met zilverwerk uit Zeist 11 aug, 16:13
Afbeelding
Aangepaste dienstregeling tijdens Vuelta op 19 en 20 augustus 11 aug, 14:55