© Royalty-Free/Corbis

Austerlitz en SVF houden elkaar in evenwicht

Voetbal

AUSTERLITZ De beginfase was voor Austerlitz met enkele kleine kansjes. Daarna nam SVF het initiatief, wat ook voor SVF enkele kansjes opleverde. Gedurende de eerste helft werd het er qua voetbal niet beter op en zodoende werd er gerust met een 0-0.

De tweede helft gaf een totaal ander spelbeeld. Twee voor de winst strijdende ploegen, die allebei in het begin van de tweede helft kansen kregen om de score te openen, maar beide keepers voorkwamen een doelpunt.

AUSTERLITZ OPENT DE SCORE In de 58e minuut werd een terugspeelbal door de attente Tim Prins onderschept en kon hij na de keeper te hebben omspeeld de 1-0 scoren. In de 60e minuut werd geklungel achterin bijna afgestraft met de gelijkmaker maar de goed keepende Jelle Nauta voorkwam de gelijkmaker. 

GELIJKMAKER SVF Enkele minuten later kwam SVF op de verdiende gelijkmaker, 1-1 toen er slecht werd uitverdedigd.

NET NAAST Het venijn zat in de staart van de wedstrijd met grote kansen voor beide ploegen. In de 81 e minuut had Sem van Stijnvoort pech met een kopbal net over en in de 86 e minuut was het wederom Sem van Stijnvoort die alleen voor de keeper net naast schoot. 

In de 88e minuut had Austerlitz geluk met een bal op de paal. De ingeschoten rebound werd afgekeurd voor buitenspel. Al met al een verdiend gelijkspel voor Austerlitz.

Het verslag is van Puck Steenhuizen

advertentie
advertentie
Afbeelding
Winters genieten op de Heuvelrug 5 uur geleden
Afbeelding
Tamara Louw maakt kerstfoto’s bij Nijhof 11 uur geleden
Afbeelding
Goede Sint in Gouden Koets EXTRA FOTO’S 11 uur geleden
Afbeelding
Stembus voor NPO Radio 2 Top 2000 rijdt weer gisteren
Afbeelding
Aanmelding Nationale Vrijwilligersprijzen 2023 van start gisteren
Afbeelding
WensAmbulance Utrecht zoekt opslagruimte 4 dec, 18:36
Afbeelding
Samen eten tijdens de feestdagen: voor iedereen een gezellige kerst 4 dec, 13:54