Afbeelding
© Royalty-Free/Corbis

Bekerloting voor Zeister clubs: Jonathan tegen kwelgeest Nieuw Utrecht

21 september 2023 om 10:21 Voetbal

ZEIST In de eerste knock-out-ronde van de districtsbeker neemt het Zeister Jonathan het op eigen veld op tegen Nieuw Utrecht. Ook SV Zeist, Patria en DOSC weten hun tegenstander.


Voor Jonathan betekent de wedstrijd een weerzien met de ploeg waarvan ze in juni de nacompetitiefinale verloren. Na een zinderende strafschoppenserie degradeerde de formatie van Rob Zomer naar de derde klasse en nam Nieuw Utrecht de plek van de groen-witten in de tweede klasse in.


SV Zeist plaatste zich ook voor de eerste ronde en gaat op bezoek bij de zondagtak van het Utrechtse DHSC, dat ook in de vierde klasse speelt. Vijfdeklasser Patria krijgt tweedeklasser EDO op bezoek. De Utrechtse ploeg wordt getraind door voormalig profvoetballer Gerrit Plomp. De wedstrijden zijn op zaterdag 21 oktober.


DOSC uit Den Dolder neemt het op eigen veld op tegen de zaterdagafdeling van DHSC. De Utrechters spelen in de vierde divisie. Oud-prof Mark Verkuyl is de coach. DOSC – DHSC staat gepland voor dinsdag 24 oktober om 20.00 uur.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie