Begin november: SEC juicht na een treffer, maar veel te juichen viel er nog niet.
Begin november: SEC juicht na een treffer, maar veel te juichen viel er nog niet. Archief BDUmedia/Ronald Kersten

Remco Claessens stopt per direct bij SEC

28 november 2023 om 07:24 Voetbal

SOEST / ZEIST] Remco Claessens heeft per direct zijn functie als hoofdtrainer van SEC neergelegd. Dat heeft de oefenmeester in het weekeinde bekend gemaakt aan de clubleiding, meldt de Soester Courant. Voor zijn korte avontuur bij SEC was de oefenmeester uit Zeist tien jaar verbonden aan FZO.

,,Remco heeft aangegeven de ‘klik’ te missen met de huidige spelersgroep en dat is erg spijtig”, verklaart het bestuur in een mededeling aan de leden. ,,We hebben Remco leren kennen als een zeer betrokken, energieke en bevlogen trainer en betreuren dit dan ook ten zeerste. Uiteraard respecteren wij zijn besluit.”

Marco Valkenburg en Michel Makker nemen tot de winterstop de honneurs waar. De technische commissie gaat op zoek naar een opvolger voor de selectie van de groen-witten.

De club van de Bosstraat-West staat in de vierde klasse op de tiende plaats. Na een prima tweede seizoenshelft dit jaar is dat teleurstellend en strookt de huidige positie niet met de verwachtingen. In negen duels lukte het de ploeg van de Zeister oefenmeester slechts eenmaal om te winnen. Aan de Bosstraat was zaterdag de nummer elf, AH ‘78, op de thee. Verder dan een gelijkspel (3-3) kwam SEC niet.

Johan van Beek
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie