Lokale held
Lokale held Just Chrys

Wie zijn de lokale helden van Zeist?

28 mei 2023 om 15:22 Achtergrond

ZEIST / REGIO Ken jij een lokale held die het verdient om in de bloemen gezet te worden? Meld deze goeddoener dan nu aan voor de ’Local Hero Award’ ! 

Elk jaar op World Kindness Day zetten de Nederlandse chrysantenkwekers een grote groep goeddoeners in het zonnetje door ze te bedanken voor hun goede, harde werk. Dit deden ze eerder met onder andere de teststraatmedewerkers van de GGD tijdens de pandemie en de vrijwilligers van de Nederlandse voedselbanken. Maar de kwekers vinden dat ook lokale helden erkenning verdienen en daarom roepen zij de ‘Local Hero Award’ in het leven. Daarbij gaan zij samen met de lokale bevolking op zoek naar helden die belangrijk zijn voor de community en het verdienen om daarvoor bedankt en geëerd te worden. 

,,Namens de Nederlandse chysantenproducenten, verenigd in Stichting Chryson, belonen we graag lokale helden die met een goede daad of prestatie iets goeds of bijzonders hebben gedaan voor hun omgeving. We zoeken personen of groepen die net als chrysanten het leven van anderen kleurrijker maken en zorgen voor een extra portie geluk. Zij verdienen het om eens uitbundig in de bloemen gezet te worden en de ’Local Hero Award’  te ontvangen,’ vertelt Jan van Ruyven, voorzitter van Stichting Chryson. 

GOEDDOENER UIT ZEIST

De eerste vijf lokale helden worden gezocht in de gemeente Utrecht. Bewoners van Utrecht, De Bilt, Bilthoven, Zeist, Groenekan, Maartensdijk, Bunnik, Houten en Nieuwegein kunnen een goeddoener uit hun buurt nomineren. Heeft iemand een hartverwarmende daad verricht? Is er iemand uit de buurt die altijd meteen vooraan staat als er hulp nodig is? Of iemand die zich ontfermt over de jongeren uit de buurt? Dat zijn de mensen die kans maken op de ’Local Hero Award’  en om eens flink in de bloemen gezet te worden door een lokale bloemist. 

Aanmelden

Via de website kunnen de lokale helden worden aangemeld. Aanmelden kan in de periode van 

maandag 22 mei tot en met vrijdag 23 juni. Op maandag 26 juni worden de vijf lokale winnaars bekendgemaakt. In diezelfde week zal de feestelijke uitreiking plaatsvinden.

Lokale bloemisten helpen mee om deze actie onder de aandacht te brengen en samen op zoek te  gaan naar de local heroes. Deelnemende bloemisten zijn onder andere De Korenschoof - Utrecht, Abbing Buitenhof - Zeist, Valentina Bloemen & Lifestyle - Maarssen en Bloemenboutique Fonville - De Bilt. Hier kunnen mensen ook een brochure ophalen met meer informatie over de actie. 

Ga voor meer informatie of het aanmelden van een lokale held naar: https://www.justchrys.com/nl/winner-award/

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie