De Zeister Muziekdagen en La Vuelta Holanda? Een klassieke combinatie!
De Zeister Muziekdagen en La Vuelta Holanda? Een klassieke combinatie! Eigen foto

Zeister Muziekdagen organiseert muziek bij La Vuelta Holanda

5 aug, 06:50 Activiteiten

ZEIST In samenwerking met de Vuelta organiseert de Zeister Muziekdagen muziek bij twee evenementen.


De Vuelta start dit jaar in Utrecht.De eerste dagen doorkruist het internationale wielerpeloton het Nederlandse landschap. Er wordt gestart met een ploegentijdrit van 23,2 kilometer dwars door Utrecht. De renners vertrekken vanaf de Jaarbeurs en passeren vervolgens onder andere de Maliebaan, de Hogeweidebrug en De Meernbrug. Tijdens de tweede etappe zijn de eerste bergpunten te verdienen op de Amerongse Berg (70 m) met de finish op het Utrecht Science Park.

SPINNEN Op vrijdag 12 augustus om 16:00 uur speelt Grupo del Sur tango muziek bij het sportevenement spinnen. Dan klinkt muziek van onder meer Astor Piazzolla.


AMSTEL SAXOFOON QUARTET Op zaterdagmiddag 20 augustus wordt de Slotlaan deels afgesloten om plaats te maken voor een podium waarop verschillende optredens zullen plaatsvinden. De Zeister Muziekdagen heeft het Amstel Saxofoon Quartet uitgenodigd hier te spelen.

OOSTERKERK Maar vóór die tijd kunt u alvast genieten van het Openingsconcert op zaterdag 13 augustus met het fameuze Cuarteto Quiroga, die samen met cellist Gavriel Lipkind een warmbloedig, Iberisch concert brengen. Kijk hier voor meer informatie.Let op: dit concert vindt plaats in de Oosterkerk, Woudenbergseweg 44 te Zeist.

SPAANSE AVOND Of wat dacht u van een Spaanse avond met gitarist Izhar Elias & Friends op woensdag 17 augustus? U hoort onder andere Cassadó, Ravel, Albéniz, De Falla en Granados.

Zie ook: www.lavueltaholanda.com of www.zeistermuziekdagen.nl

advertentie
advertentie
Afbeelding
En weg zijn de borden... 5 uur geleden
Afbeelding
‘Plogging’: ruim zwerfafval Vuelta-parcours op 7 uur geleden
Afbeelding
Zondagmiddag in Slottuintheater: popconcert voor kinderen 13 uur geleden
Afbeelding
Saestum Skills Clinic voor kinderen 14 uur geleden
Afbeelding
Masterclasses voor strijkkwartetten 16 uur geleden
Afbeelding
Open tuin met zilverwerk uit Zeist 11 aug, 16:13
Afbeelding
Aangepaste dienstregeling tijdens Vuelta op 19 en 20 augustus 11 aug, 14:55