Ebenezer Scrooge : “Geen Humbug, gewoon meedoen!”
Ebenezer Scrooge : “Geen Humbug, gewoon meedoen!” Zeister Mannenkoor

Mannen mogen meedoen met kerstproject Zeister Mannenkoor

13 oktober 2022 om 07:21 Activiteiten

ZEIST Het Zeister Mannenkoor zoek mannen die zich aan willen sluiten bij het koor ter voorbereiding op/en uitvoering van de twee kerstconcerten in Charles Dickens-stijl.


CHARLES DICKENS Om het honderddertig jarig bestaan te vieren verzorgt het Zeister Mannenkoor twee concerten in Charles Dickens-stijl. Daarvoor studeert het koor onder andere een geweldige nieuwe kerstmedley in. Enthousiaste mannen kunnen zich aanmelden om hieraan mee te doen !


GRATIS TOEGANGSKAART
Meedoen kost € 25,-.Hiervoor krijgt u:- een stemtest van de dirigent- een verzorgde oefenmap met alle bladmuziek- toegang tot alle repetities voor dit speciale concert- oefenmateriaal (door middel van diverse YouTube video’s)- één gratis toegangskaart voor het kerstconcert naar keuze
De repetities starten vanaf donderdagavond 20 oktober en duren van 19.45 uur tot 22.00 uur, in het Torenlaan Theater Torenlaan 38 te Zeist.
Geef je nu op via: secretariaat@zeistermannenkoor.nl

BROEDERGEMEENTE De concerten vinden plaats op 22 en 23 december in de Kerk van de Evangelische Broedergemeente te Zeist.

GAUDI CONCERT Medewerking aan het concert verlenen:  Sabine Kirsten (sopraan), Bas Kuijlenburg (bas-bariton), Gaudi Kwartet, Wim Brunsveld (organist), drs. J.J.L.M. Janssen (beschermheer ZMK) en Frans van Bussel als Ebenezer Scrooge.


Meer informatie over het koor vindt u op de website: www.zeistermannenkoor.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie