Met of zonder diploma ben je welkom bij Warande.
Met of zonder diploma ben je welkom bij Warande.

Warande start met speciale opleiding voor zorgassistent

6 oktober 2023 om 06:44 Baan Dichtbij

 
ZEIST / BILTHOVEN / HOUTEN Zorgassistenten zijn belangrijke medewerkers bij Warande, naast andere zorgprofessionals als helpenden, verzorgenden en verpleegkundigen. Om de functie van zorgassistent goed te kunnen uitvoeren, start Warande dit najaar met een speciale opleiding voor zorgassistenten. De opleiding duurt twee maanden en daarna gaan de zorgassistenten in opleiding twee maanden aan het werk op een afdeling. Zorgassistenten hebben veel contact met bewoners en kennen bewoners goed. De zorgassistent ondersteunt bij de dagelijkse zorg en is het vertrouwde gezicht in de huiskamer. De student krijgt vanaf het begin betaald. En als het van beide kanten bevalt, ligt er een vast contract klaar.

Meer weten? Bel: 030 – 63 63 100 of stuur een e-mail: talent@warandeweb.nl
Op de website vind je meer informatie: werkenbijwarande.nl


Bij de Warande Academie, het opleidingscentrum van Warande, krijgen deze studenten les over alles rondom de zorg voor ouderen, onder andere over hygiëne, de veiligheidsregels rondom eten en drinken (HACCP) en het omgaan met mensen met dementie. Daarna brengen ze het geleerde meteen in de praktijk op een afdeling. Deze korte opleiding is heel geschikt voor iedereen die de (over)stap naar de zorg wil maken, diploma of geen diploma. Na deze opleiding kunnen studenten ook verder leren, bijvoorbeeld tot helpende of verzorgende.
De Warande Academie leidt al jaren, ook in samenwerking met MBO Utrecht, enthousiaste zorgprofessionals op. Van helpende tot verpleegkundige. Daarnaast is het dé plek waar medewerkers en teams terecht kunnen met hun vragen over opleidingen, trainingen en persoonlijke ontwikkeling.


Warande biedt ouderen in Bilthoven, Houten en Zeist wonen, zorg, behandeling en begeleiding. Het aanbod van Warande is divers en op maat: van revalidatie tot behandeling – ook thuis – en van kortdurend verblijf tot intensieve verpleging, eventueel geïnspireerd op de antroposofie.

Warande heeft zeven vestigingen voor wonen en (antroposofische) zorg en een hospice. Warande biedt zorg aan bijna 900 cliënten en er werken ruim 1100 mensen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie