Afbeelding
Nel Barnier

Expositie De Toets

25 november 2022 om 19:41 Kunst

ZEIST  De jaarlijkse tentoonstelling van leden van De Toets is van 25 november tot en met 4 december in de Klinker in Zeist.

De Toets is een vereniging van amateur- en semi-professionele kunstenaars in tekenen en schilderen. Met rond de honderd leden is zij een grote vereniging waar iedereen terecht kan die de basisvaardigheden van tekenen en schilderen beheerst. Naast schildersessies in het eigen atelier organiseert De Toets ook maandelijkse kunstavonden en in de zomer buitenschilderen.

OVERZICHTSTENTOONTSTELLING Eenmaal per jaar laten leden van De Toets hun werk zien in een grote overzichtstentoonstelling. Met een diversiteit aan materialen zoals aquarel, pastel, acryl, olieverf en mixed media en een al even grote variëteit aan onderwerpen. Zowel figuratief als abstract vindt iedereen wel iets wat haar of hem aanspreekt.

OFFICIËLE OPENING In de bibliotheek aan de Markt 3 vindt op vrijdagavond 25 november om 20.00 uur de officiële opening van de tentoonstelling plaats door de wethouder van cultuur Laura Hoogstraten. Daarna is de expositie tijdens de openingstijden van de bibliotheek en muziekschool geopend voor het publiek. Informatie over de Toets vindt u op www.detoets.nl

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie