Afbeelding

Kunstenaarsgroep Absoluut met Ongebonden in Gehoorzaal Den Dolder

21 maart 2023 om 12:48 Kunst

DEN DOLDER Absoluut is een eigenzinnige groep kunstenaars zonder galerie, die steeds een mooie plek uitzoekt voor haar tentoonstellingen. Voor de tweede keer is dat de Gehoorzaal in Den Dolder. 

Het thema van deze expositie is ‘Ongebonden’. In hoeverre zijn zij als mens en als kunstenaar ‘ongebonden’? En wat verbindt hen met elkaar en met de wereld?  

De expositie is te zien op 25 en 26 maart, 1 en 2 april en in het paasweekend 8, 9 en 10 april in de Gehoorzaal, Vijverhof, Den Dolder. Openingstijden: zaterdag en zondag en tweede paasdag van 12.00  tot 17.00 uur. 

OPENING MET MUZIEK

De opening is op zaterdag 25 maart vanaf 15.00 uur, met live muziek van Carolien Magnus (dwarsfluit) en haar broer Jan Magnus (cello). Tweede paasdag 10 april, 12.00 uur, is er een ‘gouden eieren’ zoektocht, vlakbij de Gehoorzaal. In de eieren zit een inspirerende inhoud verborgen.  

Exposanten zijn: Magdalena de Coninck, Leonore Dorigo, Franz Hazelzet, Marijke van der Made, Carolien Magnus, Kedo Erné, Ton van der Pal, Willy Schut, Marjolein Tönis, Leon Turpijn.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie