Jolanda Eenhoorn is de Vrijwilliger van het jaar 2021 in Zeist. Wethouder Marcel Fluitman helpt Jolanda met het plaatsen van haar Walk of Fame Steen.
Jolanda Eenhoorn is de Vrijwilliger van het jaar 2021 in Zeist. Wethouder Marcel Fluitman helpt Jolanda met het plaatsen van haar Walk of Fame Steen. Archieffoto Mel Boas

Zeister Vrijwilligersprijzen: aanmelding van start

7 september 2022 om 11:10 Maatschappelijk

ZEIST Vanaf maandag 5 september kunnen vrijwilligers en organisaties zich kandidaat stellen voor deZ eister Vrijwilligersprijzen 2022. Ook dit jaar zijn er een individuele prijs en drie groepsprijzen te verdelen. De categorieën bij de groepsprijzen zijn Cultuur, Zorg & Welzijn en Maatschappelijk. 

De organisatie is in handen van de Vrijwilligerscentrale Zeist, de Van Tellingen-Pul Stichting en het Stimuleringsfonds Zorg en Welzijn Zeist.

VRIJWILLIGERSCENTRALE Maartje Simons van de Vrijwilligerscentrale Zeist legt uit: ,,Binnen onze gemeente zijn er heel veel mensen die zich inzetten als vrijwilliger. Ook na het uitbreken van de oorlog in Oekraïne zag je de enorme betrokkenheid onder inwoners. Er zijn zoveel mensen opgestaan om hun bijdrage te leveren. Dat is echt fantastisch. En niet alleen voor de Oekraïners. Ook toen de noodopvang voor de Afghanen werd geopend een half jaar eerder en nu weer bij Kamp van Zeist, stonden vele vrijwilligers klaar om op allerlei manieren te helpen. Met de Zeister Vrijwilligersprijzen willen wij vrijwilligers een gezicht geven en andere Zeistenaren stimuleren ook iets te doen voor een ander.” 

VAN TELLINGEN-PUL STICHTING Karolijn Burgman van de Van Tellingen-Pul Stichting vult aan: ,,We kunnen stellen dat veel initiatieven en projecten binnen onze gemeente alleen bestaan dankzij of met de hulp van vrijwilligers. En dat verdient onze waardering! Door een geldbedrag beschikbaar te stellen voor de groepen kunnen de organisaties een mooi project uitvoeren of hun vrijwilligers in het zonnetje zetten. De Zeister Vrijwilligersprijzen zijn een waardering voor de passie en toewijding van al deze mensen.’’

MEER WETEN? Meer informatie over de Zeister Vrijwilligersprijzen staat op www.vrijwilligerscentralezeist.nl

AANMELDEN Aanmelden gebeurt via de website en kan tot en met 2 oktober 2022. Op 7 december, de Internationale Dag van de Vrijwilliger, vindt de prijsuitreiking plaats in het Torenlaan Theater.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie