Afbeelding
Eigen foto

Leerkracht uit Zeist in Top-3 ‘Leraar van het jaar’

16 sep, 06:41 Maatschappelijk

ZEIST Steffie van der Meijden van VSO Heuvelrug College aan de Noordweg staat in de Top 3 bij de landelijke leraar van het jaar verkiezing. 


Steffie: ,,Ik ben supertrots dat ik in de top drie sta van leraar van het jaar SO. Voor mij is dit een hele eer, omdat ik het gevoel heb dat ik nu mijn missie kan gaan waarmaken.

PITTIG Regelmatig krijg ik de vraag: Werken in het speciaal onderwijs, is dat niet pittig? En ja, soms is het dat zeker pittig. Maar als ik je vertel hoe leuk het is, solliciteer je morgen in het speciaal onderwijs. Mijn doelgroep is namelijk de leukste doelgroep die er is. 

TALENTEN De talenten van de toekomst zitten in onze klas. Deze kinderen zetten door, zijn grappig en pakken iedere dag alle nieuwe kansen aan. Daar kunnen wij als maatschappij onwijs veel van leren en daar ga ik mij voor inzetten. 

DOELGROEP Ik hoop dat ik onderwijsland én de maatschappij kennis mag laten maken met dat wat de doelgroep mij geleerd heeft. Kijken achter het gedrag, achter die grote mond en te kijken naar de onderwijsbehoefte. Wat hebben deze jongeren nodig om te functionering in de maatschappij? Daar kunnen wij gezamenlijk voor zorgen.’’
 

advertentie
advertentie
Afbeelding
Rectificatie: geen OZB, wel grotere lastenstijging voor huurder 7 uur geleden
Afbeelding
Kustroute Zeist houdt veiling voor Oekraïne 11 uur geleden
Afbeelding
Ontmoeting en verbinding in Week tegen Eenzaamheid in Zeist 14 uur geleden
Afbeelding
Zeister Vrijwilligersprijzen: meld jouw organisatie aan! 17 uur geleden
Afbeelding
Hans en Jack Bel aan de start: het zit in de familie 18 uur geleden
Afbeelding
Koppers van FZO speelde ooit met Daley Blind 21 uur geleden
Afbeelding
Jaap Bijl uit Zeist in Lego Masters op RTL4 gisteren