Afbeelding
Eigen foto

Leerkracht uit Zeist in Top-3 ‘Leraar van het jaar’

16 september 2022 om 06:41 Maatschappelijk

ZEIST Steffie van der Meijden van VSO Heuvelrug College aan de Noordweg staat in de Top 3 bij de landelijke leraar van het jaar verkiezing. 


Steffie: ,,Ik ben supertrots dat ik in de top drie sta van leraar van het jaar SO. Voor mij is dit een hele eer, omdat ik het gevoel heb dat ik nu mijn missie kan gaan waarmaken.

PITTIG Regelmatig krijg ik de vraag: Werken in het speciaal onderwijs, is dat niet pittig? En ja, soms is het dat zeker pittig. Maar als ik je vertel hoe leuk het is, solliciteer je morgen in het speciaal onderwijs. Mijn doelgroep is namelijk de leukste doelgroep die er is. 

TALENTEN De talenten van de toekomst zitten in onze klas. Deze kinderen zetten door, zijn grappig en pakken iedere dag alle nieuwe kansen aan. Daar kunnen wij als maatschappij onwijs veel van leren en daar ga ik mij voor inzetten. 

DOELGROEP Ik hoop dat ik onderwijsland én de maatschappij kennis mag laten maken met dat wat de doelgroep mij geleerd heeft. Kijken achter het gedrag, achter die grote mond en te kijken naar de onderwijsbehoefte. Wat hebben deze jongeren nodig om te functionering in de maatschappij? Daar kunnen wij gezamenlijk voor zorgen.’’
 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie