ervaring en kennis delen
ervaring en kennis delen @POWERZEIST

Sociaal en vitaal oud worden

21 januari 2023 om 22:07 Maatschappelijk

ZEIST Op de donderdagen 26 januari en 9 februari van 14.00 tot 15.30 uur is er in het Torenlaan Theater een gratis informatiebijeenkomst over de workshopserie ‘Power, Veerkracht op Leeftijd’. In die serie van vijf middagen onderzoeken ouderen hoe ze een zinvolle invulling kunnen geven aan hun nieuwe levensfase. Aanmelden voor de informatiebijeenkomst: info@gildezeist.nl of T.06-31995748.

POWER Veerkracht op leeftijd speelt in op de veranderende sociale situatie van ouderen. Kinderen de deur uit, klaar met werken, behoefte aan contact met anderen, tijd over…. 

DATA Op de donderdagen 26 januari en 9 februari  2023 is er van 14.00 tot 15.30 uur in de Torenlaan 38,een -gratis- informatiebijeenkomst over de workshopserie POWER Veerkracht op Leeftijd. De vijf bijeenkomsten vinden plaats op de donderdagmiddagen  2,16 en 30 maart,6 en 20 april 2023 steeds van 13.30 tot 16.30 uur. De eigen bijdrage voor koffie, thee en materiaal is 50,- euro.                                               

Aanmelden voor de informatiebijeenkomst of workshopserie per mail: info@gildezeist.nl  of telefoon  06-31 99 57 48 (maandag tot en met donderdagmorgen), Het Rond 1, Zeist of www.gildezeist.nl /activiteiten/power 

HERKENNING Herken je je in één van deze situaties dan is POWER zeker iets voor jou:

-Ben jij gestopt met werken en op zoek naar een zinvolle invulling van de vrijgekomen  tijd? Of zoek je vrijwilligerswerk maar weet je nog niet wat goed bij je past? 

-Werkte je ver buiten Zeist en wil je je netwerk in Zeist uitbreiden? Of ben je net verhuisd naar Zeist en wil je meer mensen leren kennen?

- Ben je alleen komen te staan en wil je je leven opnieuw opbouwen of is je  gezondheid minder geworden en wil je op zoek naar andere hobby’s en/of vrijwilligerswerk?

-    Vind je het leuk om perspectief voor je nieuwe levensfase te zoeken in uitwisseling met andere ouderen?.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie