De vrijwilligers van Kindervreugd met mascotte Bruno en en Edith Haffmans van Rotaryclub Op Seyst in de kraam op het Bisonveld.
De vrijwilligers van Kindervreugd met mascotte Bruno en en Edith Haffmans van Rotaryclub Op Seyst in de kraam op het Bisonveld.

Sponsoractie Avond4daagse Zeist komt op stoom

6 juni 2023 om 20:14 Maatschappelijk

ZEIST Ook op de tweede dag van de Zeister Avond4daagse was Bruno op het Bisonveld. Deze knuffelbare mascotte van Speeltuinvereniging Kindervreugd vraagt aandacht voor de sponsoractie waaraan de Zeister Avond4daagse zich heeft verbonden: Speeltuin Kindervreugd toegankelijk maken voor alle kinderen en dus ook voor kinderen met een beperking.

De Zeister Avond4daagse, Speeltuinvereniging Kindervreugd en Rotaryclub Op Seyst werken samen om geld in te zamelen voor een ‘inclusieve speeltuin’. Edith Haffmans van de Rotaryclub stond de eerste avond bij de ingang van het Bisonveld te flyeren en vroeg de groepsleiders om aandacht te besteden aan de actie. 

Ook bij de start van de tweede avond is ze van de partij. De eerste avond is er vierhonderd euro opgehaald. Vanavond, morgen en natuurlijk op de laatste avond willen ze nog veel meer geld ophalen. Overmaken is heel gemakkelijk en kan via de QR-codes op de actieposters.

Leden van Rotaryclub Op Seyst zijn aanwezig op het Bisonveld en geven graag meer informatie. 


Scan de QR-code om een bijdrage over maken voor de inclusieve speeltuin van Kindervreugd

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie