Afbeelding

Verenigingen uit Zeist op pad met de Grote Clubactie

23 september 2023 om 14:46 Maatschappelijk

ZEIST Vandaag start De Grote Clubactie. Deelnemende verenigingen in Zeist zijn: het Zeister Vrouwenkoor, de Zeister Harmonie, atletiekvereniging FIT, badmintonclub ‘t Slot, basketballclub Zeist B.Z. 72, gymnastiekvereniging Hygiëa, hockeyvereniging Phoenix, de voetbalverenigingen Jonathan, FZO, Saestum en SV Zeist, volleybalvereniging Cito, Zwemclub Zeist, korfbalvereniging RDZ en scouting De Woudlopers.

De actie is nog altijd zeer populair onder het Nederlandse verenigingsleven. Voor het 4e jaar op rij doen er steeds meer clubs mee. Waarom? Om extra inkomsten op te halen voor de club. En wat blijkt: ook om gewoon weer samen de schouders eronder te zetten.


Directeur Frank Molkenboer is trots dat er weer zoveel leden op pad gaan en hun vereniging een warm hart toedragen. ,,Bij jouw club sluit je vriendschappen voor het leven, ontdek je je talenten en beleef je samen met anderen onvergetelijke momenten. Voor veel Nederlanders is het verenigingsleven onmisbaar. Wat we meer en meer terugkrijgen is dat de actie voor veel verenigingen niet alleen een welkome inkomstenbron is. Het is ook een activiteit waarbij clubleden ervaren wat ze samen kunnen bereiken. Het échte clubgevoel.”
Lokale steun voor het verenigingslevenVan voetbal tot scouting, van gymnastiek tot atletiek en van fanfare tot badmintonvereniging. Voor 3 euro per lot steunen mensen een club bij hen in de buurt. Maar liefst 80% hiervan is direct voor de clubkas. Met de opbrengsten worden mooie clubdoelen gerealiseerd zoals het organiseren van een jeugdkamp, het aanschaffen van nieuwe trainingsmaterialen of het vieren van een jubileum.
Van klop-klop naar WhatsApp en TikTokDenk je aan de Grote Clubactie, dan denk je aan de charme van trotse jeugdleden die in hun clubtenue langs de deuren gaan. En ja, die verkopertjes bellen straks weer aan! Ook aan de digitale deur, want met één klik op de tablet of smartphone bereiken ze tegenwoordig ook ooms en tantes door het hele land.

MOOIE PRIJZEN

De Grote Clubactie kent het hoogste uitkeringspercentage van alle loterijen in Nederland. Daarnaast steun je met het kopen van loten niet alleen de vereniging, maar maak je zelf ook nog kans op mooie prijzen. De hoofdprijs is een geldbedrag van € 100.000,-. De trekking vindt plaats op 28 november 2023.
Dit jaar doen in de gemeente Zeist de volgende clubs mee:

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie