Krant De Nieuwsbode is over naar BDUmedia

7 september 2021 om 15:11 Overig

Deze krant, De Nieuwsbode, heeft sinds 1 september een andere uitgever. DPGMedia verkocht de krant, inclusief het team medewerkers, aan BDUmedia, de Koninklijke uitgeverij uit Barneveld. De vormgeving van de krant en de website, het e-mailadres en het telefoonnummer zijn veranderd.


Zeist - Het nieuwe webadres is www.denieuwsbode.nl. Het e-mailadres is denieuwsbode@bdu.nl. Het nieuwe telefoonnummer is 0184 - 448970.

Betreft het een aankondiging van een activiteit, agendabericht of een (lokaal) persbericht? Gebruik het invulformulier op onze nieuwe website: ‘Deel je Nieuws´. Tips voor de redactie of vragen over publiciteit over buitengewone activiteiten kunnen wel per mail worden ingediend bij de redactie.
Via Deel je Nieuws kunt u uw aankondiging, bericht of (foto)verslag direct plaatsen op www.denieuwsbode.nl. Dan komt uw bijdrage snel onder de aandacht van een groot publiek. De redactie beoordeelt vervolgens of uw inzending in aanmerking komt voor plaatsing in de krant.

 
Wilt u er zeker van zijn dat uw nieuwsbericht in de krant komt? Bel de lokale media-adviseur, tel. 0184 - 448970 of mail naar verkoop.denieuwsbode@bdu.nl.

De komende maanden werkt het hele team aan vernieuwing van de krant. Het eerste resultaat ligt woensdag 8 september in uw brievenbus: De Nieuwsbode in de stijl van haar nieuwe uitgever, de Koninklijke BDUmedia.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie