Politie zoekt getuigen.
Politie zoekt getuigen. Eigen foto

Verdachten van mishandeling agente op school in Zeist zitten nog vast

Overig

ZEIST Bij de aanhouding van een zestienjarige Zeistenaar is donderdag een agente gewond geraakt. De vrouw en twee meisjes die hierbij betrokken waren, zitten vrijdag nog vast, net als de aangehouden jongen.

Een dag later onderzoekt de politie wat de aanleiding voor de ruzie was. Of de aangehouden jongeren leerlingen van de school zijn is volgens de politiewoordvoerder ‘onderwerp van onderzoek’. Over de relatie van de 40-jarige vrouw tot de andere deelnemers aan het conflict meldt de politiewoordvoerder:  ,,Ook dat is nog onderwerp van het onderzoek.’’

De politie ging donderdagmiddag af op een ruzie op een school aan de Blikkenburgerlaan. Een zestienjarige jongen beledigde de agenten die daarop besloten om hem aan te houden. Daar verzette hij zich hevig tegen en hij vernielde zelfs een ruit van de politieauto. 

Twee meisjes van veertien en zeventien en een vrouw van veertig bemoeiden zich ermee en beledigden en mishandelden een agente. Zij zijn ook aangehouden. De agente is erg onder de indruk van de gebeurtenis, laat de politiewoordvoerder weten.

De politie zoekt getuigen: tel. 0900-8844.  

advertentie
Afbeelding
Vijf zomers vakantieouder voor Duitse Sacha 5 minuten geleden
Afbeelding
Trevira2000 in De Wijngaard 20 uur geleden
Afbeelding
Afdeling Zeist van Alzheimer Nederland zoekt pr-vrijwilliger gisteren
Afbeelding
Meer burenoverlast door corona 20 mei, 18:00
Afbeelding
Geslaagde jubileumdag van 50-jarige De Wittenberg 20 mei, 14:09
Afbeelding
Visles op Seyster College Zeist 20 mei, 13:30
Afbeelding
Michiel Slob haalt Appeltje van Oranje op bij koninklijk paar MET VIDEO 20 mei, 08:38