Eigenaren Ben, Ineke en Cornel Greeven (v.l.n.r.) van Sunny Camp aan de Slotlaan in Zeist.
Eigenaren Ben, Ineke en Cornel Greeven (v.l.n.r.) van Sunny Camp aan de Slotlaan in Zeist. Stan Bos

Sunny Camp zorgt voor dynamiek in Zeist

20 april 2022 om 18:15 Overig

ZEIST Sportspecialist Sunny Camp zorgt al meer dan zestig jaar voor dynamiek op de Slotlaan. Met de verdubbeling van de winkeloppervlakte heeft de sportspeciaalzaak van Cornel, Ineke en Ben zin in de toekomst. Vrijdag 22 april wordt de winkel officieel heropend.

Stan Bos

Bij Sunny Camp zaten ze de afgelopen jaren niet stil. Eerder kreeg de bestaande winkel al een flinke opknapbeurt en toen het naastgelegen pand vrijkwam, stroomde het ondernemersbloed waar het niet kon gaan. Dus zetten Ben Greeven, zijn vrouw Ineke en zoon Cornel hun schouders eronder en volgde er een verbouwing die bijna een jaar duurde. Met een prachtig eindresultaat, want de sportzaak is een van de pareltjes aan de Slotlaan in Zeist.

De belangrijkste reden voor de uitbreiding is een betere presentatie van de specialisaties van Sunny Camp: running, teamsporten, outdoor, wintersport en racketsporten. Overzichtelijk ingedeeld in aparte ruimtes, waardoor de herkenbaarheid aanzienlijk groter is. Er kwam 130 vierkante meter aan winkelruimte bij, waardoor bezoekers in alle rust advies krijgen van het gekwalificeerde personeel.

,,Ons outdoorassortiment en de gespecialiseerde merken laten we zien op de begane grond”, vertelt Ben. ,,We hebben meer outdoorkleding met bijvoorbeeld mooie, waterdichte jacks. Ook hebben we ons wandelassortiment uitgebreid. Elke sport heeft nu een eigen afdeling. Daarnaast konden we onze kelder vergroten en zijn onze kampeerartikelen beter gepresenteerd. Bovendien bestaat de mogelijkheid om een 3D-scan te laten maken van je voet om de juiste schoenen geadviseerd te krijgen.”

TOEKOMSTBESTENDIG
Omdat het pand van Sunny Camp onder monumentenzorg valt, is de winkel toekomstbestendig en duurzaam gemaakt. De derde generatie Greeven, namelijk zoon Cornel, staat te popelen om het stokje over te nemen van vader Ben. ,,Cornel heeft bewezen dat hij naast sport- en outdoorspecialist ook onze beste timmerman is. Maar het hele Sunny Camp-team met zo’n achttien personeelsleden liet zich van hun beste kant zien. Er is heel veel werk verzet en vaak met eigen handen.”

Vrijdag 22 april  is de officiële opening tussen elf en zeven. De winkel is de hele dag open. Tussen 15.00 uur en 18.00 uur is Brams Pannenkoeken present voor de jongste jeugd.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie