Vrijwilliger Harry Siegersman kwam de opbrengst ophalen.
Vrijwilliger Harry Siegersman kwam de opbrengst ophalen. Ilhame Arab

Ruim veertig kratten voor Voedselbank Zeist

29 april 2022 om 12:00 Overig

ZEIST  Medewerkers van Stichting Krachtvrouwen Zeist en kinderen van basisschool Al Amana overhandigden dinsdag 26 april ruim veertig kratten aan de Voedselbank bij moskee Zeist. De actie is opgezet omdat de Ramadan in het teken staat van saamhorigheid en barmhartigheid.

Tijdens de Ramadan is binnen een week een Voedselbankactie opgezet om zoveel mogelijk producten en kindercadeautjes in te zamelen. Inleverpunt was basisschool Al Amana en in het weekend moskee Zeist. Leerlingen, ouders en moskeegangers vonden het een mooi gebaar en hebben gul gedoneerd. Zo was er een vrouw die 60 euro aan koffie doneerde en een man die een doos afbakbrood bracht.
Vrijwilliger Harry Siegersman kwam de opbrengst ophalen en was erg verrast met het resultaat. De Voedselbank is erg blij met de inzameling, vooral omdat ze ook dit jaar net als vorig jaar vele kinderen gelukkig kunnen maken met de caadeautjes.
Krachtvrouwen Zeist en IBS Al Amana willen alle donateurs bedanken. Verder roepen ze de Zeistenaren op om de Voedselbank te blijven steunen. Volg de Stichting Krachtvrouwen Zeist op Facebook en bekijk de beelden van de inzamelingsactie op hun pagina.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie