De populaire booster staat met Pinksteren in het centrum van Zeist.
De populaire booster staat met Pinksteren in het centrum van Zeist. Eigen foto

Met Pinksteren: Kermis op de Markt in Zeist

18 mei 2022 om 13:24 Overig

ZEIST Op de Markt in Zeist is van woensdag 1 tot en met maandag 6 juni een familiekermis met spectaculaire attracties voor jong een oud. 

De exploitant is enthousiast. Het publiek vindt op de kermis kramen met allerlei lekkernijen zoals oliebollen, Spaanse churros en suikerspinnen.

De kleintjes kunnen terecht op de trampoline, bij het blikken gooien en het eendjes vangen. Er is een baan met botsautootjes en een draaimolen. Ook is er een nieuwe attractie: beer knippen. Een leuk nieuw spel waarbij je een knuffelbeer van 1.40 met er kunt winnen.

EXTREME TRIPP Publiek kan zich latten opschudden in de Extreme Tripp, een bank die in zijn geheel beweegt en genieten van een ritje in de Booster van 40 meter hoog. Deze attractie bestaat uit een rechtopstaande mast met een grote arm, die twee keer zo lang is als de mast. Aan beide uiteinden van de arm is een gondel bevestigd waarin u gegarandeerd een spectaculair uitzicht over Zeist hebt.

Van woensdag 1 tot en met zaterdag 4 juni is de kermis open van 13.00 tot 21.00 uur. Op eerste en tweede pinksterdag, 5 en 6 juni, is de familiekermis open van 12.00 tot 21.00 uur.

De warenmarkt gaat gewoon door; de kramen worden opgesteld aan de rand van de kermis.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie