Afbeelding

Altrecht Zeist organiseert inloopbijeenkomst op woensdagavond 29 juni

22 juni 2022 om 10:03 Overig Deel je nieuws

De zorg voor cliënten van Altrecht verandert, de gebouwen en omliggende terreinen veranderen mee. Altrecht vindt het belangrijk dat cliënten, familie, medewerkers, de gemeente én mensen uit de buurt met ons meedenken. Daarom organiseert Altrecht op woensdagavond 29 juni een inloopbijeenkomst op het terrein voor omwonenden en andere geïnteresseerden.

Altrecht is er voor mensen met complexe mentale gezondheidsproblemen. Jong en oud, in alle fasen van het leven. Altrecht doet dit al meer dan 500 jaar in de stad Utrecht, en vanaf begin vorige eeuw op het Sanatoriumterrein in Zeist. Om goede zorg te kunnen blijven bieden die past bij de nieuwe visie, verandert ook het vastgoed. De gebouwen en terreinen zijn oud en aan renovatie toe. Daarom wordt er toegewerkt naar eigentijdse en gastvrije gebouwen, die bijdragen aan een passende behandeling voor de cliënten. 

Hoe ervaren buurtbewoners het  sanatoriumterrein en de geleverde zorg?

Tijdens een vraaggesprek vertellen medewerkers van Altrecht over de zorg aan mensen met mentale gezondheidsproblemen en over de contouren van de renovatieplannen. Tijdens de inloopbijeenkomst gaan we in gesprek over hoe omwonenden het Sanatoriumterrein en de geleverde zorg ervaren. Hoe wordt er tegen het terrein aangekeken en de geleverde zorg? Hoe wordt het prachtige bijbehorende bos gebruikt? Wat mist er op het terrein of wat ziet men graag anders? Altrecht hoort graag wat er belangrijk wordt gevonden, zodat we dat mee kunnen nemen in onze plannen.

Alle buurtbewoners zijn op 29 juni om 19:00 van harte welkom om langs te komen. De inloopbijeenkomst vindt plaats in de kapel op het terrein van Altrecht (Gedachtengang 2, Zeist)

Meldt u zich wel even aan? Dat kan via: 

https://www.eventbrite.com/e/tickets-inloopbijeenkomst-altrecht-zeist-360408390197

Programma 

19:00: Inloop, koffie & kennismaking

19:30: Plenair vraaggesprek over zorg en renovatie

20:15: Informatiemarkt

20:45: Einde programma

Voor meer informatie kijk op www.altrecht.nl/sanatoriumterrein

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie