Afbeelding

Kinderwinkels in Zeist organiseren op 2 juli speciale activiteiten!

24 juni 2022 om 16:32 Overig Deel je nieuws

Op zaterdag 2 juli organiseren diverse kinderwinkels in Zeist leuke activiteiten waarvan de volledige opbrengst naar het goede doel gaat.

Zo zal kinderkapper SparXX op allerlei manieren haren invlechten of haar stylen met verschillende kleuren gel. Bij Rozemarijn kan iedereen tussen 11.00 uur en 16.00 uur buiten met wol, water en zeep een kleurrijk vilten armbandje komen maken. Aan dit armbandje kan een toepasselijk bedeltje worden gehangen. Tweedehands kinderkledingwinkel Bengels verkoopt een gezellig bellenblaaspakketje. En op de markt, tegenover de Handyman en naast de H&M, kunnen jong & oud door het doen van een kleine donatie mooie voetbalprijzen, zoals een officiële WK-bal, een Ajax-balletje en een shirt van het Nederlands Elftal, winnen als er raak wordt geschoten in de gatengoal.

Ook bij Saartje Prum, Stoer & Lief en Pure Mama staan op 2 juli collectebussen waar u contant of door middel van het scannen van de QR-code met uw telefoon een donatie kunt doen.

Uw donatie komt direct op een speciale rekening terecht die in beheer is bij het ziekenhuis. Met de opbrengst wordt een powernapstoel voor de zorgmedewerkers van het Wilhelmina Kinderziekenhuis in Utrecht gekocht.

De powernapstoel komt te staan op de afdeling neonatologie waar de intensive care voor baby’s is. Op deze afdeling brengen de baby’s met een hele moeilijke start, baby’s met aangeboren afwijkingen en baby’s die veel te vroeg zijn geboren hun eerste tijd op de wereld door. U kunt zich voorstellen dat het werken met de meest kwetsbare baby’tjes niet alleen fysiek maar ook mentaal heel zwaar is en daarom zou het prachtig zijn als we met zijn allen een powernapstoel aan het personeel kunnen geven!

Wilt u meer weten over de actie of nu al een donatie doen dat kan via de website www.actievoorwkz.nl/powernapstoelnicu.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie