Afbeelding
(c)

Woensdag in de zomervakantie: Slottuintheater!

8 juli 2022 om 07:17 Overig

ZEIST Op elke woensdagmiddag in de zomervakantie kun je naar een kindervoorstelling in het Slottuintheater. De eerste is al op woensdag 13 juli. Vóór de voorstelling geven de leuke gidsen van Gilde Zeist kinderrondleidingen door Slot Zeist. Het is allemaal gratis. 

Martin Forget opent de serie op woensdagmiddag met twee vrolijke voorstellingen. Als ober krijgt hij ruzie met een tafel en hij gaat op zoek naar wat hij later wil worden.

ONGEVEER EEN UUR De voorstellingen op woensdagmiddag zijn leuk voor jong én oud. Je hebt geen kaartje nodig en je hoeft niet te reserveren. De voorstellingen duren ongeveer een uur. 

KINDEREN KIJKEN IN SLOT ZEIST Vóór de woensdagmiddagvoorstellingen kun je met je (klein)kinderen gratis een kijkje nemen in Slot Zeist. Gidsen van Gilde Zeist vertellen de kinderen dan leuke verhalen over het Slot. De eerste rondleiding start om 13.00 uur, de laatste tegen 14.00 uur. Je bent op tijd terug voor de voorstelling.


BIJ DE TRAPPEN De gidsen van Gilde Zeist staan op je te wachten bij de trappen aan de tuinkant van het Slot. Het aantal deelnemers is beperkt. Reserveren kan niet. Als je te laat bent voor een plekje probeer je het gewoon een week later nog een keer. De rondleidingen zijn elke woensdag van 13 juli tot en met 17 augustus.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie