Afbeelding

Saestum Skills Clinic voor kinderen

12 aug, 08:08 Overig

ZEIST Een hele zomervakantie zonder voetbal? Niet getreurd, de 6e editie van de Saestum Skills Clinic staat voor de deur! Deze voetbalclinic voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar oud vindt plaats op vrijdag 19 augustus op het sportpark van Saestum.

Alles wat belangrijk is voor een voetballer komt in de clinic terug; techniek, samenwerken en natuurlijk plezier, gegeven door de landskampioenen van de Topklasse: de vrouwenselectie van SV Saestum!
De zesde Saestum Skills Clinic vindt plaats op vrijdag 19 augustus van 10:00 uur tot 13:30 uur op het Sportpark van Saestum. Voor deelname wordt een bijdrage van € 12,50,- per deelnemer gevraagd. Lunch is bij deze dag inbegrepen. Als uw kind wil deelnemen, meld hem/haar dan snel aan. Het aanmeldformulier staat op de website van Saestum.

Vriendjes en vriendinnetjes zijn ook van harte welkom en het is niet verplicht op om voetbal te zitten of lid te zijn van Saestum om deel te nemen. Betaling gaat vooraf, via Tikkie of overschrijving op bankrekening. Stuur bij vragen een mailtje naar saestumskills@gmail.com.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Rectificatie: geen OZB, wel grotere lastenstijging voor huurder 7 uur geleden
Afbeelding
Kustroute Zeist houdt veiling voor Oekraïne 11 uur geleden
Afbeelding
Ontmoeting en verbinding in Week tegen Eenzaamheid in Zeist 14 uur geleden
Afbeelding
Zeister Vrijwilligersprijzen: meld jouw organisatie aan! 17 uur geleden
Afbeelding
Hans en Jack Bel aan de start: het zit in de familie 18 uur geleden
Afbeelding
Koppers van FZO speelde ooit met Daley Blind 21 uur geleden
Afbeelding
Jaap Bijl uit Zeist in Lego Masters op RTL4 gisteren