De Mariakapel in de Josephkerk.
De Mariakapel in de Josephkerk. (c)

Rondleidingen met gidsen van Gilde Zeist

27 september 2022 om 15:54 Overig

ZEIST Gilde Zeist biedt met grote regelmaat rondleidingen aan. Met een deskundige gids hoort u meer over de geschiedenis! U meldt zich vijf minuten voor vertrek bij het startpunt en betaalt de gids € 2,50 ( tot dertien jaar € 1,-). Meer informatie: 06-42176137 of www.gildezeist.nl

TUINEN VAN SLOT ZEIST Voor woensdag 28 september om 14.00 uur organiseert Gilde Zeist de rondleiding Tuinen van Slot Zeist. Hoe ontstonden de tuinen eigenlijk en wie ontwierp ze? Start is bij de hoofdingang van ‘t Slot.


VERBORGEN VERLEDEN VAN ZEIST-WEST Voor donderdag 29 september om 14.00 uur organiseert Gilde Zeist rondleiding Zeist-West en het verborgen verleden. Start is bij de ingang van de Koppeling, de Clomp 19-04, tegenover de moskee.

HET LAGE LAND VAN ZEIST Voor vrijdag 30 september, om 14.00 uur organiseert Gilde Zeist de rondleiding Het lage land van Zeist, een rondleiding waarbij rust en ruimte de voorrang krijgen. Start is bij hoofdingang Slot Zeist.

JOSEPHKERK Voor zaterdag 1 oktober om 14.00 uur organiseert Gilde Zeist de rondleiding in de Sint Josephkerk. Dit alles in de sfeer van neogotiek van architect Cuijpers. Start is bij de kerk aan de Rozenstraat 20.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie