Afbeelding
Foto: Pixabay

Een portemonnee meenemen: je geld en identiteit veilig houden

3 augustus 2023 om 13:24 Partnercontent

Een van de meest waardevolle bezittingen die we dagelijks bij ons hebben is onze portemonnee. Hierin bewaren we persoonlijke spullen, zoals een bankpas, creditcard, identiteitskaart, briefgeld of andere belangrijke documenten. Je hebt vast wel eens meegemaakt dat jij of iemand uit jouw omgeving een portemonnee kwijtraakt. Daarnaast komt het helaas regelmatig voor dat een portemonnee wordt gestolen. In dit artikel geven we tips hoe jij ervoor zorgt dat jouw geld en identiteit veilig blijft in jouw portemonnee. Benieuwd? Lees dan snel verder.

1. Gebruik een veilige portemonnee

Allereerst is het belangrijk om een portemonnee te hebben waarin je jouw pasjes, geld en andere waardevolle eigendommen veilig en gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen. Natuurlijk wil je je pasjes, zoals je rijbewijs, bankpas en ID-kaart, niet kwijtraken. Daarom is het van belang om ze goed op te bergen. Een cardslide, ook bekend als een pasjeshouder of wallet, biedt hierin de perfecte oplossing.

In een cardslide kun je eenvoudig al je pasjes meenemen, maar daarnaast kun je er ook briefgeld, bonnetjes of zelfs muntgeld in bewaren. Een cardslide is vaak iets kleiner en compacter dan een traditionele portemonnee, waardoor je hem makkelijk in een zak kunt stoppen en veilig op kunt bergen. Naast dat een cardslide een goede oplossing is kun je tegenwoordig ook een speciale RFID-blokkerende portemonnees aanschaffen. Deze portemonnee heeft een ingebouwde bescherming tegen skimmers, waardoor je pasjes niet draadloos kunnen worden gescand door criminelen.

2. Minimaliseer de inhoud

Of je nou op reis gaat, naar je werk, een dagje uit of naar de supermarkt, bedenk van tevoren goed welke pasjes en hoeveel geld je echt nodig hebt. Laat overbodige pasjes en bonnetjes thuis, zodat je portemonnee niet onnodig dik en opvallend wordt. Ook doen sommige mensen nog wel eens hun huissleutel in hun portemonnee, maar dit is niet verstandig. Door alleen de essentiële pasjes mee te nemen minimaliseer je de mogelijke schade als je portemonnee wordt gestolen of als je deze kwijtraakt.

3. Houd je portemonnee op een veilige plek          

Het is belangrijk dat je je portemonnee altijd op een veilige plek bij je houdt. Stop deze bijvoorbeeld in de binnenkant van je jas of in een tas waar je goed zicht op hebt. Plaats de portemonnee niet in de achterzak van je broek, omdat dit een populaire plek is voor zakkenrollers. Zorg ervoor dat de portemonnee altijd achter een ritssluiting zit, zodat niemand er makkelijk bij kan. Een handige optie is om je portemonnee vast te maken aan je broek met een ketting, zodat je er zeker van bent dat hij niet per ongeluk uit je zak glijdt.

Op zoek naar de juiste portemonnee

Ben je op zoek naar een portemonnee waarin jij al jouw pasjes en geld veilig kunt bewaren?  Neem dan eens een kijkje op de website van Secrid. Hier vind je een ruim aanbod aan wallets gemaakt met grote zorg voor kwaliteit, mensen en milieu. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om je eigen wallet te ontwerpen. Bestel vandaag nog jouw wallet om jouw geld en identiteit veilig te houden. Zo kun je met een gerust hart op pad gaan en genieten van je dag, wetende dat je waardevolle bezittingen goed beschermd zijn in jouw portemonnee.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie