Spelers West-End oefenen voor het eerst een scène uit Onze Straat.
Spelers West-End oefenen voor het eerst een scène uit Onze Straat. Eigen foto

Toneelgroep West-End jubileert met voorstelling Onze Straat

22 sep, 06:02 Podiumkunsten

ZEIST Op zaterdag 24 en zondag 25 september speelt Toneelgroep West-End zijn jubileumproductie Onze Straat van Nathan Vecht in een regie van Maike Pijnappel.

Onze Straat (2019) gaat over een straat, in een stad, ergens in Europa. Een straat zoals er duizenden zijn, met een avondwinkel, een wasserette en bewoners die wel een voordeur maar niet hun leven delen. 

DRIE GROTE SCÈNES  In drie grote scènes zien we hoe de tijd door de straat heen trekt. We leren de bewoners van vier huishoudens kennen en we zien hoe hun levens zich in twaalf jaar ontwikkelen. 

VERHUIZEN Om hen heen verandert de straat: mensen verhuizen, liefdes ontstaan, kinderen worden geboren, ouderen sterven.

KLEIN GELUK Onze Straat is een theatervoorstelling over het leven van alledag, klein geluk, plannen maken, dromen die al dan niet uitkomen, stil verdriet, en hoe niets blijft zoals het is.

KAARTVERKOOP Toneelgroep West-End speelt deze jubileumvoorstelling op zaterdag 24 september om 20.15 uur en op zondag 25 september om 14.00 uur in Theater Figi in Zeist (Willem Pijperzaal). Tickets à € 15 en €13 zijn te koop via www.toneelgroepwest-end.nl/tickets en aan de deur voor aanvang van de voorstelling.

CORONA In 1971 werd Toneelgroep West-End opgericht in Zeist-West. Met Onze Straat viert West-End nu, na twee jaar noodgedwongen coronapauze, het 50-jarig jubileum.

Regisseur Maike Pijnappel deelt in de productieplannen.
advertentie
advertentie
Afbeelding
Rectificatie: geen OZB, wel grotere lastenstijging voor huurder 7 uur geleden
Afbeelding
Kustroute Zeist houdt veiling voor Oekraïne 11 uur geleden
Afbeelding
Ontmoeting en verbinding in Week tegen Eenzaamheid in Zeist 14 uur geleden
Afbeelding
Zeister Vrijwilligersprijzen: meld jouw organisatie aan! 17 uur geleden
Afbeelding
Hans en Jack Bel aan de start: het zit in de familie 18 uur geleden
Afbeelding
Koppers van FZO speelde ooit met Daley Blind 21 uur geleden
Afbeelding
Jaap Bijl uit Zeist in Lego Masters op RTL4 gisteren