Afbeelding
David de Jong

Le Shaddai uit Zeist heeft plaats voor nieuwe koorleden

2 juni 2022 om 16:49 Verenigingen

ZEIST Het interkerkelijk gemengd koor Le Shaddai uit Zeist heeft ruimte voor nieuwe leden. Het koor oefent elke woensdag van 20.15 tot 22.15 in de Sionskerk aan de Jacob Catslaan 73 in Zeist. Wil je meer weten of je aanmelden voor een avond meezingen? Stuur dan een mail naar info@leshaddai.nl

‘’Le Shaddai is al 35 jaar een fijn koor om in te zingen.’’ Dat zegt één van de koorleden van het eerste uur. Ze is nog niet van plan om te vertrekken.

Heb jij ook zin om te komen zingen bij het gezellige koor Le Shaddai? Momenteel is het koor aan het oefenen voor de 5-daagse koorreis naar Dresden en Leipzig in oktober 2022, als je snel bent kun je nog mee! Na de reis werkt het koor mee aan een kerstnachtdienst en in het voorjaar staat een Passieconcert gepland.

Het gemengde koor bestaat uit 46 leden. Het repertoire bestaat uit klassieke werken, religieuze muziek en lichte, wereldse muziek. Een gevarieerd repertoire. Het koor staat onder enthousiaste leiding van dirigent Gert Hans. Leden van het koor krijgen de mogelijkheid om aan stemvorming mee te doen.

Niet alleen het zingen, maar ook de aandacht voor elkaar en maatschappelijke betrokkenheid zijn belangrijke waarden voor Le Shaddai. Zo zijn er af en toe acties voor het goede doel, zingen ze elk jaar een keer in een verzorgingshuis en heeft het koor onlangs samen met de Rotary een benefietavond voor Oekraïne verzorgd.

Deze zomer bestaat het koor 35 jaar en dat vieren de leden met elkaar in augustus met een gezellige middag en avond.

Wil jij ook  deel uitmaken van dit enthousiaste koor? Kom dan eens een avond meezingen en sfeerproeven. De tenoren kunnen zeker versterking gebruiken, maar ook de andere stemgroepen zijn welkom.

Zie ook: www.leshaddai.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie