De omleidingsroute
De omleidingsroute Gemeente Zeist

Utrechtseweg Zeist komend weekend dicht

7 juli 2022 om 12:08 Verkeer en vervoer

ZEIST Uit een rioolinspectie blijkt dat het riool onder de Utrechtseweg in Zeist met voorrang hersteld moet worden. Om deze werkzaamheden te kunnen uitvoeren, is de Utrechtseweg van vrijdagavond 8 juli tot en met zondagavond 10 juli afgesloten tussen de kruisingen van de Griftlaan/Schaerweijdelaan en de Oirschotlaan/Sanatoriumlaan. Dat maakt de gemeente Zeist bekend.

Tijdens een rioolinspectie zijn er problemen geconstateerd aan riool onder de Utrechtseweg – net voorbij bushalte Griftlaan. Om te voorkomen dat dit verergert, wordt het riool vervangen.

OMLEIDING Tijdens de werkzaamheden is de Utrechtseweg van vrijdagavond 8 juli, 19.00 uur tot zondagavond 10 juli, 20.00 uur in beide richtingen afgesloten tussen de kruisingen Schaerweijdelaan/Griftlaan en Sanatoriumlaan/Oirscholtaan.

WONINGEN BEREIKBAAR Aanwonenden kunnen hun woning wel bereiken, net als bestemmingsverkeer voor bijvoorbeeld de kantoren.

AANPASTE ROUTE LIJNBUS Doorgaand verkeer, inclusief busdiensten, wordt omgeleid via de Kromme-Rijnlaan, Weteringlaan en Griftlaan. Verkeer vanuit De Bilt en Utrecht en Driebergen en de A12 wordt omgeleid via de Krakelingweg.

FIETSERS Voor fietsers vanaf De Bilt wordt een korte omleiding ingesteld via de Kroostweg. Vanaf Zeist richting De Bilt blijft de Utrechtseweg voor fietsers open.

DAG EN NACHT Tijdens de afsluiting wordt er dag en nacht doorgewerkt om de overlast voor zowel verkeer als aanwonenden zoveel mogelijk te beperken.

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie