Wanda (links) en Joyce voor de winkel die op 1 juni gaat sluiten.
Wanda (links) en Joyce voor de winkel die op 1 juni gaat sluiten. René Borkent

Opheffingsuitverkoop bij Casual Women aan de Slotlaan in Zeist

24 maart 2024 om 09:42 Winkels

ZEIST De modezaal Casual Women aan de Slotlaan houdt opheffingsuitverkoop. Per 1 juni gaan de deuren van de winkel dicht. ,,Casual Women is de winkel van mijn vrouw Joyce’’, zegt Ronald Schrijvers, eigenaar van de winkel Dress Men, vlakbij Casual Women. 

Joyce begon haar vorige winkel ,,Jackets & Jeans’’ in 2016. En Ronald verkocht in Dress Men vooral kostuums voor mannen in het zakenleven. Toen kwam corona en zijn klanten hadden even geen nieuwe kostuums meer nodig. Daarom moest Ronald zich gaan richten op casual kleding. Maar zo werden Joyce en Ronald concurrenten van elkaar. Vervolgens kwam Joyce op het idee om een dameszaak starten: Jackets & Jeans werd Casual Women.

Zeven maanden geleden ging Casual Women van start. Maar Joyce was al eerder ziek geweest en kort na de opening van Casual Women kwam de ziekte terug. Daarom moest ze besluiten om de winkel per 1 juni op te heffen. 

Ondertussen gaat Dress Men gewoon door. Wanda, die nu in Casual Women werkt, gaat naar Dress Men. En ook Joyce zal daar zo veel mogelijk werken.

René Borkent
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie