Arjan in en relaxstoel van Zitcomfort, met een leuke bijpassende bank. Achter hem het hele team van het familiebedrijf.
Arjan in en relaxstoel van Zitcomfort, met een leuke bijpassende bank. Achter hem het hele team van het familiebedrijf.

Veel comfortabele stoelen bij Zitcomfort in Zeist

9 juni 2023 om 18:40 Winkels

ZEIST Aan de 1e Hogeweg 4 heeft Zitcomfort een nieuwe winkel geopend, vol comfortabele stoelen in alle soorten en maten. Het familiebedrijf uit Bennekom staat al sinds 2001 garant voor een goede zit. Omdat in de vestigingen in Barneveld en Bennekom veel klanten uit deze regio kwamen, vond Zitcomfort het hoog tijd om naar Zeist te komen.

De bloemen ter gelegenheid van de opening staan nog te pronken als Arjan de klanten verwelkomt. Even later gaan een moeder en dochter, op zoek naar een comfortabele sta-op-stoel, enthousiast weer naar buiten om thuis nog even te overleggen waar de keuze uiteindelijk op zal vallen. ,,We hebben hier een heel ruim aanbod aan sta-op-stoelen en relaxstoelen. De stoelen zijn helemaal naar wens leverbaar. Kleuren en materialen kun je desgewenst aan laten passen aan je interieur.’’

De afgelopen jaren zijn veel mensen gaan inzien hoe belangrijk het is om een stoel te hebben waarin je echt comfortabel zit. Een stoel die steun biedt aan je hele lichaam doordat je hem in verschillende standen kunt zetten. Arjan is zelf het bewijs dat je niet oud hoeft te zijn om dat te waarderen: ,,Ik heb er zelf ook een. Heerlijk!’’ Maar als je wat ouder bent merk je de voordelen van zo’n stoel des te beter.  ,,Wij leveren stoelen op maat. De lengte van je boven- en onderbenen bijvoorbeeld is van belang voor de afmetingen van een stoel. In onze showroom hebben we al heel veel verschillende sta-op-stoelen staan, dus de kans is groot dat je hier een model vindt dat je zo mee kunt nemen. Nou ja, laten bezorgen dan. Dat doen we gratis en het kan soms zelfs nog dezelfde dag. Laatst had ik een klant met een defecte sta-op-stoel. Diezelfde dag nog had hij een nieuwe staan, en de oude hebben we meegenomen. Als je inruilt krijg je nog korting ook!’’ Moet je stoel besteld worden, dan is de levertijd te overzien: gemiddeld een week of zes.    

Zitcomfort vindt service erg belangrijk. Ook nadat de stoel geleverd is. U krijgt op de meeste modellen vijf jaar garantie, en een vervangende stoel als uw eigen exemplaar in reparatie is. Is het lastig om naar de winkel in Zeist te komen? Bezoek aan huis, mét een aantal stoelen, is ook mogelijk. Zit er een stoel bij die bevalt? Dan kan hij in de meeste gevallen meteen blijven staan. Een alternatief is de haal- en brengservice: Zitcomfort haalt u met plezier op om u in de winkel aan de 1e Hogeweg alle mogelijkheden te demonstreren. 

Zitcomfort Zeist is te vinden aan de 1e Hogeweg 4 in Zeist, geopend op maandagmiddag en van dinsdag tot en met zaterdag. Meer informatie: tel. 0318-41 38 58 of info@zit-comfort.nl.. Neem alvast een kijkje naar het aanbod op www.zit-comfort.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie