Mark en Miranda Dekker heten u van harte welkom in Meubel en Zo.
Mark en Miranda Dekker heten u van harte welkom in Meubel en Zo. René Borkent

Meubels en steeds nieuwe woonaccessoires bij Meubels en Zo

17 september 2023 om 07:02 Winkels

ZEIST Sinds afgelopen week is er op de Slotlaan in Zeist een nieuwe winkel: Meubels en Zo.

Mark en Miranda Dekker hadden al sinds 2017 een meubelwinkel in Lelystad en hadden daarmee al iets moois opgebouwd. De klanten kwamen uit het hele land. 

Toch besloten ze een tijdje geleden om eens verder te gaan kijken naar een nieuwe plek voor de winkel. Ze wilden graag naar een plek waar winkelend publiek gewoon langs loopt. En zo zagen op de Slotlaan de winkel waar tot voor kort NokNokNok was gevestigd. Dit vonden ze meteen de ideale plek: een mooie winkel aan dé winkelstraat van Zeist.

Afgelopen donderdag ging de winkel voor ‘t eerst open en meteen op de eerste dag kwamen al veel mensen even een kijkje nemen. Missie geslaagd. 

Bij Meubels en Zo kunnen de klanten terecht voor meubels, woonaccessoires, decoraties en kunstbloemen. Dat laatste is een specialiteit van Miranda Dekker. Zij maakt desgewenst mooie arrangementen met de kunstbloemen die de klanten in de winkel uitzoeken. 

Mark Dekker is heel blij met de mooie collectie van meubelen van mangohout. Dat materiaal is niet alleen heel mooi, maar het is ook een snelgroeiende houtsoort. 

Mark en Miranda zoeken de accessoires wekelijks zelf uit bij hun leveranciers en zodoende kan de klant elke week weer nieuwe dingen tegenkomen in de winkel. ,,We richten ons met name op artikelen die snel leverbaar zijn. Dat is fijner voor de klant, maar ook voor onszelf’’, zegt Mark. 

En hij voegt eraan toe: ,,Wat blijft in de winkel zijn de geurlampen en geuroliën van Ashleigh & Burwood. De vorige eigenaar verkocht die producten ook al en wij hebben die lijn compleet overgenomen. Maar we gaan er nog andere, eigen producten aan toevoegen. We gaan sowieso de winkel nog wat aanpassen. We hebben ook nog wat plannen voor het interieur.’’

Meubels en Zo is gevestigd aan de Slotlaan 265.

René Borkent
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie