Afscheidshuys 't Zeisterbosch
Afscheidshuys 't Zeisterbosch sandra nijland

Afscheidshuys ‘t Zeisterbosch: aandacht en tijd voor persoonlijk en vertrouwd afscheid

28 februari 2024 om 23:06 Zakelijk

ZEIST Alweer tien jaar geleden werd in de voormalige kosterswoning aan het karakteristieke Laantje zonder Eind in Zeist Afscheidshuys ’t Zeisterbosch geopend. Een kleinschalig, sfeervol uitvaartcentrum, op een rustige plek gelegen aan de rand van het bos. Een unieke plek waar afscheid nemen centraal staat, maar vooral ook: persoonlijke aandacht voor de nabestaanden die hun dierbare komen bezoeken. 

,,In de hectische periode na een overlijden is het voor nabestaanden belangrijk om aandacht en tijd te hebben voor het afscheid, om zo op een waardige manier afscheid te kunnen nemen in een persoonlijke en vertrouwde omgeving. Dat kan thuis zijn, echter als dat voor de familie geen optie is, is het fijn om dit alternatief te kunnen bieden’’, vertelt Samantha Drent, uitvaartbegeleider en tevens eigenaar van Afscheidshuys ’t Zeisterbosch en Drent Uitvaartverzorging.

PERSOONLIJKE INVULLING

,,Afgelopen jaren hebben diverse nabestaanden gekozen voor de opbaring van hun dierbare in Afscheidshuys ’t Zeisterbosch, met verschillende behoeften en verschillende invullingen tijdens de periode waarin de overledene werd opgebaard. Van traditioneel rouwbezoek met een kopje koffie tot een samenzijn waarbij de uitvaartkist van de overledene werd voorzien van mooie tekeningen en persoonlijke afscheidsboodschappen. Het belangrijkste uitgangspunt is de persoonlijke behoefte van de nabestaanden, waarbij de wens van de overledene centraal staat. Men kan te allen tijde op afspraak de overledene komen bezoeken in de afscheidssuite.’’

INTIEME EN HUISELIJKE SFEER

,,Onze afscheidssuites zijn van alle gemakken voorzien en het gebruik van natuurlijke materialen en kleuren zorgt voor een warme uitstraling met een intieme en huiselijke sfeer. Tevens kan er gebruik worden gemaakt van alle faciliteiten van de naastgelegen zalen. Deze zalen kunnen geheel naar wens ingericht worden als ontvangstruimte voor kleine en grote gezelschappen, zowel voor condoleances als ook voor uitvaartplechtigheden. Bij grotere gezelschappen is ook de naastgelegen Oosterkerk beschikbaar en uiteraard is er ruime eigen parkeergelegenheid naast het pand. Door de centrale ligging nabij een van de grotere uitvalswegen van Zeist is Afscheidshuys ’t Zeisterbosch ook goed bereikbaar vanuit omliggende plaatsen zoals Bunnik, Odijk en Driebergen, maar ook vanuit De Bilt enBilthoven.’’

VOORBESPREKEN ONTZORGT

Afscheidshuys ’t Zeisterbosch is een initiatief van Drent Uitvaartverzorging. U bent van harte welkom in ons uitvaartcentrum, ook als een andere uitvaartverzorger of uitvaartonderneming de uitvaart voor u verzorgt óf u elders verzekerd bent. Wilt u eens rustig bespreken of tijdens een bezoek zien welke mogelijkheden er zijn en/of uw uitvaartwensen laten vastleggen, neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Afscheidshuys ‘t Zeisterbosch

Laantje zonder Eind 5( hoek Woudenbergseweg 44A)

3701 BT Zeist

030 – 691 46 54


Bianca Helms en Samantha Drent. Foto: Sandra Nijland 

 

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie