Zuiver Advies organiseert infoavonden over eerder stoppen met werken
Zuiver Advies organiseert infoavonden over eerder stoppen met werken Rawpixel Ltd.

Ook eerder stoppen?

22 september 2021 om 15:36 Zakelijk

Je krijgt tijdens deze avonden antwoord op zoals: Wanneer kan ik het beste mijn lijfrente laten uitkeren? Is het wel zo verstandig om mijn hypotheek af te lossen? Kan ik ook gebruik maken van de Regeling Vervroegd Uittreden (RVU)? 

De informatieavonden zijn gratis toegankelijk. Je leert wat je kunt doen om je financiële situatie te optimaliseren en welke stappen je nu al kunt zetten om dit te realiseren. Daarnaast krijg je uitleg over onder andere lijfrentes, pensioen en hypotheken. Maar ook antwoord op vragen over schenken aan kinderen, het testament en hoe je je kinderen kunt helpen bij het kopen van een woning. 

ONAFHANKELIJK ADVIES Zuiver Advies heet het bedrijf van Jolanthe van den Berg. Zuiver in de zin van eerlijk én uitsluitend advies. In tegenstelling tot de meeste andere tussenpersonen en banken werkt Jolanthe niet productgericht. Ze verkoopt dus geen polissen, verzekeringen of hypotheken. Zo blijft haar advies zuiver. 

Jolanthe is wars van rapportgenerators en andere ‘standaarden’. Ik schrijf voor iedereen een persoonlijk advies. ,,Als vrouw houd ik, denk ik, sowieso al rekening met de wensen, emoties en dromen van de klant. Dat kost wat meer tijd. Maar dat vind ik juist het fijne aan ondernemer zijn, dat ik de vrijheid heb om de dingen te doen zoals ik ze wil.” Zuiver Advies kenmerkt zich als één van de weinige advieskantoren in Nederland die écht volledig onafhankelijk is, omdat ze geen financiële producten verkoopt.

Jolanthe heeft zich de laatste jaren gespecialiseerd in de financiële planning van de 50-plusser. Ze gaat samen met haar klanten zitten om te bekijken wat het juiste pensioenmoment is en adviseert hoe men dat kan realiseren. Jongere klanten zijn uiteraard ook van harte welkom op haar kantoor in Houten voor onder andere advies over lijfrenten, advies over woekerpolissen, ontslag. Maar ook voor het maken van een totaal financieel plan om te bekijken waar je staat en wat je nog kan doen om je financiële doelen te behalen. 

Jolanthe: ,,In een pensioenrapport kan ik inzichtelijk maken wat je straks als je met pensioen gaat netto te besteden hebt. En als dat van toepassing is, welke maatregelen je nu nog kunt treffen om je wensen in vervulling te laten gaan. Tevens bekijk ik hoe je het beste je pensioen kunt laten uitkeren en of het belastingtechnisch verstandig is om bijvoorbeeld het pensioen naar voren te halen of om eerst je eigen geld op te maken.”

Ook geeft Jolanthe advies over hoe je eventueel bij kunt sparen. Kortom: op alle pensioen gerelateerde vragen heeft zij een antwoord en een bijpassend advies. Vanwege haar enorme kennis over pensioen wordt ze geregeld ingehuurd door bedrijven om hun personeel te begeleiden naar een succesvol pensioen.

Aanmelden voor de infoavonden kan gemakkelijk online op zuiver-advies.nl. Of stuur een mail aan info@zuiver-advies.nl. De toegang is gratis. Plaatsen zijn beperkt beschikbaar. Het minimale aantal deelnemers is 6.

Claudia Verbree

Vraag je jezelf wel eens af: Wanneer kan ik met pensioen? Hoeveel bedraagt mijn pensioeninkomen? En wat houd ik eigenlijk netto over? Jolanthe van den Berg is al meer dan 20 jaar onafhankelijk en gecertificeerd Financieel Planner. Tijdens haar infoavonden licht ze de mogelijkheden vrijblijvend toe.

Jolanthe van der Berg is gecertificeerd Financieel Planner
De planning voor de aankomende infoavonden
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie