Ortho=Solutions vervaardigt alle mogelijke soorten beugels.
Ortho=Solutions vervaardigt alle mogelijke soorten beugels. Ortho=Solutions
baan dichtbij

Ruimte voor nieuwe medewerkers bij innovatief team Ortho=Solutions

1 december 2021 om 12:17 Zakelijk

WIJK BIJ DUURSTEDE Ortho=Solutions heeft ruimte voor ervaren en leerling orthodontisch technici. Mannen en vrouwen die zin hebben om carrière te maken bij dit innovatieve bedrijf kunnen een afspraak maken voor een oriënterend gesprek en een paar uur meekijken op de werkvloer.

Ortho=Solutions bestaat uit diverse bedrijven en divisies, onder andere een deel dat materialen aan de orthodontie- en tandartspraktijk levert. Tevens leveren wij kaakchirurgische materialen aan ziekenhuizen, klinieken en instellingen. In het laboratoriumgedeelte worden alle mogelijke soorten beugels gemaakt.

Het bedrijf, oorspronkelijk in 1994 opgericht als tandtechnisch laboratorium in Cothen, veranderde van samenstelling in 1999 en verhuisde in 2001 naar Wijk bij Duurstede. Sindsdien worden de bedrijven bestuurd door Jan-Dirk de Bruijn en Henrico Chin.

De technici verwerken de opdrachten die dagelijks met de nachtdistributie binnenkomen en gaan aan de slag met gebitsafdrukken, modellen of digitale scans. De meeste opdrachten worden binnen vier werkdagen verwerkt en nadat ze klaar zijn naar de diverse specialisten verzonden. Het team streeft naar een brede inzetbaarheid van de medewerkers waarbij ook een rol voor de directie is weggelegd. ,,Samen staan wij sterk.” In een relatief klein specialistisch bedrijf komt het aan op vertrouwen en korte lijnen. ,,Dat heeft voordelen’’, vertelt officemedewerker Marleen de Bruijn. ,,De sfeer is informeel, maar vergis je niet: het is wel een heel innovatief bedrijf. We maken gebruik van nieuwste technieken en digitale middelen.’’ In het laboratorium is ruimte voor diverse nieuwe medewerkers; ervaren orthodontisch technici en leerling orthodontisch technici zijn van harte welkom.

De ervaren kracht ondersteunt het team bij het vervaardigen van kwalitatief hoogwaardige beugels. Handwerk waarvoor je accuraat moet kunnen werken. ‘’Het gaat uiteindelijk bij iemand in de mond.’’ Ook leidt hij of zij nieuw talent op.

De leerling moet wel technische aanleg of ervaring hebben en in staat zijn om nauwkeurig te werken. ‘’Dat vinden wij belangrijker dan diploma’s en vooropleiding.’’ Een zij-instromer zou ook welkom zijn. ‘’Zolang diegene bereid is tot samenwerking en afstemming als het werkstuk daarom vraagt.’’ Deze man of vrouw wordt binnen het bedrijf opgeleid.

De arbeidsvoorwaarden zijn concurrerend. Interesse? Stuur een reactie met korte motivatie en CV. Heeft u vragen, aarzel niet om te bellen!

Ortho=Solutions Laboratorium B.V.
t.a.v. Marleen de Bruijn
Lage Maat 13,
3961 NJ Wijk bij Duurstede
E-mail:
administratie@ortho-solutions.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie