Ontdek hoe het is om te werken in de kinderopvang.
Ontdek hoe het is om te werken in de kinderopvang. Eigen foto
ZAKELIJK

Ontdek hoe het is om te werken in de kinderopvang

7 september 2022 om 05:45 Zakelijk

ZEIST Lijkt een baan in de kinderopvang jou leuk? Goed nieuws voor jou: Kind & Co zoekt pedagogisch medewerkers voor diverse locaties! Om te ontdekken hoe het is om hier te werken, ben je 22 september welkom bij de Meet & Greet.

Tijdens de Meet & Greet ontmoet je collega’s van Kind & Co die je graag alles vertellen over hun mooie vak en het bedrijf. Daarnaast is het natuurlijk mogelijk om met eigen ogen op een locatie te kijken. En is er ruimte om jouw vragen te beantwoorden over het werken bij Kind & Co.

PRAKTISCHE INFORMATIE De Meet & Greet vindt plaats op de locatie Kerckebosch in Zeist. Datum: Donderdag 22 september 

Tijd: van 17.00 tot 19.30 uur

Meer informatie en aanmelden via de website. Dat is niet verplicht maar wel fijn.

DIT IS WAAROM JE WILT WERKEN BIJ KIND & CO Kind & Co is een maatschappelijke kinderopvang. Alle inkomsten gaan rechtstreeks naar de ontwikkeling van de kinderen. Samen met ouders, scholen en andere betrokkenen creëert Kind & Co een omgeving waarin kinderen kunnen groeien.

FIJNE WERKOMGEVING Naast de kinderen worden ook de collega’s goed verzorgd. Een fijne werkomgeving en plezier is erg belangrijk bij Kind & Co. 

DOORGROEIMOGELIJKHEDEN Wil je je verder ontwikkelen? Dat kan! Als medewerker krijg je ruimte om te groeien door cursussen, trainingen en persoonlijke begeleiding. Alles om te zorgen dat werk en plezier hand in hand gaan.

VACATURES Wil je je direct aanmelden voor de Meet & Greet op 22 september? Dat kan via de website van Kind & Co. Komt donderdag 22 september je niet uit, maar ben je wel nieuwsgierig naar Kind & Co? Op de website vind je alle openstaande vacatures.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie