Met de handgemaakte keukens van Piet de Wit zijn de mogelijkheden eindeloos.
Met de handgemaakte keukens van Piet de Wit zijn de mogelijkheden eindeloos.

Laat je keuken maken naar je eigen wens bij Piet de Wit Keukens

8 september 2023 om 15:28 Zakelijk

ZEIST Als er iets is wat we de laatste jaren geleerd hebben, is dat een fijn huis, waar je helemaal tot rust komt, essentieel is voor ons welbevinden. De plek waar je geborgenheid ervaart, als een vast honk in ons drukke bestaan; zo’n plek verdient alle aandacht. Daarom is een fijn interieur nog belangrijker geworden.

De keuken is voor velen dé belangrijkste plek in huis. Het is dan ook niet zo gek dat we van onze keuken een fijne ruimte willen maken. Maar wat heeft je keuken nodig? Kies in ieder geval voor de indeling en materialen die passen bij jouw wensen. Laat je niet beperken door de huidige situatie of de standaard keukenoplossingen. Standaard keukens zijn er immers al genoeg. 

ONEINDIGE MOGELIJKHEDEN

Piet de Wit Keukens ontwerpt, fabriceert en levert sinds 1992 keukens en interieuronderdelen. De liefde voor ons vak proef je in onze manier van werken. Bijzondere afwerkingen en complexe oplossingen zien we als een uitdaging, want zo ontstaan unieke meubelstukken, zorgvuldig vervaardigd. 

UNIEK VAKMANSCHAP

Het grote geheim van een maatwerk keuken schuilt in het ontwerpproces: ‘We betrekken onze klanten zo veel mogelijk bij het ontwerpproces. Daarbij wordt rekening gehouden met alle wensen en uitdagingen. Wij zorgen er dan wel voor dat alles klopt. Zo ontstaat een unieke keuken, volledig passend in de ruimte, bij het interieur en de toekomstige gebruikers. Het ontwerp is altijd leidend en het meubel moet natuurlijk passen, of je nu een grote, kleine, moderne of juist exclusieve keuken voor ogen hebt. 

In ons atelier worden meubelen op maat gemaakt. Geen massaproductie dus, maar wel unieke projecten. Vakmanschap, techniek en innovatie gaan daarbij hand in hand. Met als doel: perfectie. De keukens worden in hun geheel opgebouwd in het atelier. Dan weten we zeker dat de plaatsing en montage op locatie vrijwel foutloos verlopen. Pas als onze klanten helemaal tevreden zijn, kunnen wij er ook van genieten. 

DUURZAME, WARME MATERIALEN

Comfort is je prettig voelen, een warme deken van geluk, te vinden in grote verscheidenheid aan kleuren en exclusieve materialen. Met kleuren kun je meer diepte toevoegen aan je interieur. Dit geeft, zeker in combinatie met natuurlijke materialen, een prachtige warme uitstraling aan de keuken. 

KEUKENUPGRADE

Veel mensen kiezen voor investeren in hun huidige woning in plaats van verhuizen. Zo geef je een nieuwe impuls aan je woning. Hou je van koken en lang tafelen en wil je de keuken omvormen tot het hart van het huis? Dat kan bijvoorbeeld met een uitbouw, een nieuwe keuken of een serre. Een keukenupgrade is echter ook een interessante investering. Dat is echt iets om te overwegen, want investeren in eigen wooncomfort rendeert beter. 

Past je keuken niet meer in je huidige interieur? Met een aantal aanpassingen kom je een heel eind. Functionaliteit en esthetiek zijn hierbij uitgangspunten, bijvoorbeeld een ander werkblad of andere fronten. Ook het vervangen van apparatuur is de moeite waard. De nieuwste generatie apparatuur is zuiniger dan oudere modellen. Zo heeft u relatief eenvoudig een vernieuwde keuken, zonder dat de volledige ruimte op de schop hoeft. 

SHOWROOM

Wij maken de keuken persoonlijk en daarom nodigen wij u van harte uit om een keer langs te komen in onze showroom in Zeist. Een persoonlijke benadering vormt voor ons de basis voor het slagen van dé ideale keuken. Wij bespreken uw wensen en realiseren daarna de keuken waarvan u nooit durfde te dromen.

Piet de Wit Keukens

Laan van Cattenbroeck 11
3703 BH Zeist
030 - 692 32 91

info@pietdewitkeukens.nl

www.pietdewitkeukens.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie