Blijf fit met de Milon-cirkel bij Sportcentrum Kees zonder met gewichten te sleuren.
Blijf fit met de Milon-cirkel bij Sportcentrum Kees zonder met gewichten te sleuren.

Milon-training bij Sportcentrum Kees in Bilthoven

8 september 2023 om 19:40 Zakelijk

BILTHOVEN Een stadsbezoek, een fietstocht maken, samen padellen of met de (klein)kinderen op pad. Als je leuke dingen wil blijven doen, moet je fit zijn. Maar je spierkracht neemt enorm af tussen je veertigste en zeventigste levensjaar, tenzij je aan krachttraining doet. Dat kan bij Kees. Niet sleuren met gewichten, maar twee keer per week onder deskundige begeleiding aan de slag op de Milon Cirkel. Toegankelijk voor iedereen!

MILON CIRKEL

Trainen op de Milon Cirkel is dé oplossing voor iedereen die weet dat sporten goed is, maar weinig tijd heeft of fitness misschien saai vindt. Naast de vertrouwde Milontoestellen gericht op kracht- en conditietraining heeft Sportcentrum Kees nu een nieuwe cirkel. Deze is specifiek bedoeld voor mensen met rug-, nek-, schouder- of heupklachten. Trainen op deze toestellen is gericht op verbeteren van de mobiliteit en trainen van de spieren.

Sinds de introductie is er vanuit de leden enthousiast gereageerd op deze nieuwe manier van trainen. De oefeningen kunnen gecombineerd worden met de fascia roller, een nieuw toestel waarmee je het bindweefsel kan masseren en zo klachten vermindert. Deze combinatie werkt zeer goed. Met een training van nog geen 45 minuten verbeter je je kracht en bewegelijkheid, word je minder stijf en verminder je klachten aan je rug, nek en schouders.
,,Wij staan voor een training die echt resultaat geeft, sterker worden, een betere conditie, maar ook leniger en beweeglijker worden. Training is misschien niet het leukste dat je deze week doet, maar is wel noodzakelijk om alles wat je wel leuk vindt te kunnen blijven doen. Training zorgt er ook voor dat je fit en energiek blijft, dat je rug- en gewrichtsklachten kan aanpakken. We zien hier mensen binnenkomen die al jaren rugklachten hebben. Sinds dat zij begonnen zijn met trainen op de Milon Cirkel, zien we dat hun klachten duidelijk minder worden!’’, vertelt Robert Schouten, de eigenaar van Sportcentrum Kees.

De doelgroep voor deze training zijn mensen tussen van 40 tot 70+ die de noodzaak beginnen te voelen om te bewegen. De wat jongere doelgroep heeft nog veel alternatieven, of voelt nog niet de noodzaak. Maar na je 40ste komen de eerste klachten als gevolg van veel zittend werk of omdat je lijf nu eenmaal minder sterk is geworden. Eén van de klanten van Sportcentrum Kees is juwelier en is nu door de krachtbeweeglijkheid cirkel van zijn nekklachten af. Hij bracht dan ook een collega mee.


PROFESSIONELE BEGELEIDING 

Als je nieuw bent bij Sportcentrum Kees helpt een van de sportcoaches je op weg. De coach stelt alle toestellen af op jouw trainingsschema. Je krijgt een pasje waarmee je van apparaat naar apparaat gaat. Alle apparatuur stelt zich automatisch in op jouw trainingsschema zodra je het apparaat met je pasje activeert. In de trainingszaal is altijd een coach aanwezig om je te motiveren, aanwijzingen te geven en als dat nodig is oefeningen aan te passen zodat je het gewenste resultaat behaalt.
Ben je nieuwsgierig of de Milon cirkel ook jou kan helpen aan een fitter, gezonder en daardoor gelukkiger leven? Maak dan een afspraak en ervaar het zelf. Je kunt het nu 3 maanden uitproberen. Bevalt het na 3 maanden niet, kun je stoppen en zit je niet vast aan een lang contract.Voor meer informatie en een rondleiding door het sportcentrum kan je bellen met 030 229 1768 of een contactformulier invullen op sportcentrumkees.nl.

Sportcentrum Kees

Kees Boekelaan 3, Bilthoven

030-2291768

sportcentrumkees.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie