Marijke de Leeuw voor haar nieuwe boetiek.
Marijke de Leeuw voor haar nieuwe boetiek. Feike Klomp

Rokjeklokje opent winkel in Zeist: Alles voor een glimlach

2 oktober 2023 om 07:44 Zakelijk

ZEIST Rokjeklokje verhuist van Scherpenzeel naar Zeist. Eigenaresse Marijke de Leeuw opent per vrijdag 6 oktober haar nieuwe winkel aan de Slotlaan 224 in Zeist. Haar missie: Klanten blij maken met elegante kwaliteitsmode, een mooie sieradenlijn en persoonlijke service.

De boetiek van Marijke is the place to be voor een brede groep vrouwen die op zoek is naar elegante en hippe kleding. Marijke: ,,Ik geef aan alles een persoonlijke touch en zoek constant de kledingmarkt af om originele en verrassende items in te kopen. Ik vind het belangrijk om de collecties snel te wisselen, liefst wekelijks. Ik koop daarom bewust niet massaal in.”


DIRECT THUIS 

Marijke over de winkel in Zeist: ,,Als klant voel je je hier direct thuis. Ander kenmerk is dat we collecties aanbieden die je veel online ziet maar je nu ook fysiek in de winkel kunt zien, voelen en passen. De sfeer hier is warm, modern, compleet met koffiecorner. Het past in Zeist.” Zowel in Zeist als Veenendaal vind je in principe gedeeltelijk dezelfde items, maar gedeeltelijk ook niet: ,,Dit vanwege de voorraad en belangstelling voor verschillende items. We willen je graag blijven verrassen, zowel in Zeist als in Veenendaal.” Bij Rokjeklokje vind je kledingmerken als LOAVIES, Lofty Manner, My Jewellery, NIKKIE en JOSH V.

OPENING

Het feestelijke openingsweekend is vrijdag 6 oktober van 12.00 tot 21.00 uur en zaterdag 7 oktober van 10.00 tot 17.00 uur. Marijke: ,,De eerste 25 klanten krijgen een mooie goodiebag. Daarnaast maak je als betalende klant kans op een cadeaubon ter waarde van 50 euro. Je bent van harte welkom in onze nieuwe winkel.”

LAATSTE NIEUWTJES

Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes? Volg Rokjeklokje dan op Instagram, Facebook en TikTok. Bij Rokjeklokje kun je ook online terecht. Kijk gerust op de leuke webshop www.rokjeklokje.nl waar ook de nieuwste items te vinden zijn.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie